Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Η στρατολόγηση στους “πυρήνες της φωτιάς” απ’ τα… Πανεπιστήμια - Βίντεο


 Δεκάδες σελίδες αναλύσεων έχουν γραφτεί για το γεγονός της στρατολόγησης νέων παιδιών, πολλά εκ των οποίων ιδιαιτέρως μορφωμένα ή από εύπορες οικογένειες, σε τρομοκρατικές οργανώσεις της άκρας Αριστεράς.
 Η αλήθεια είναι πως είναι φυσιολογικό τις υγιείς ανησυχίες, τους προβληματισμούς ακόμα και την δίκαιη οργή, να τις σφετερίζονται ακραίες κινήσεις της άκρας Αριστεράς οι οποίες εργάζονται με σκοπό να...
τις μετατρέψουν σε βία, πολλές φορές τυφλή. Και είναι φυσιολογικό διότι αυτές οι κινήσεις έχουν αφεθεί ανεξέλεγκτες να προπαγανδίζουν ιδέες μίσους και βίας, μέσα στους μαζικούς χώρους της νεολαίας και δη στα σχολεία και στα Πανεπιστήμια.
Όσο κι αν σας ακούγεται απίστευτο, οι “πυρήνες της φωτιάς” κάνουν προβολές μέχρι και προπαγανδιστικών τους ντοκιμαντέρ, που εκθειάζουν την δράση τους, μέσα σε αίθουσες πανεπιστημίων, φυσικά με την ανοχή των πρυτάνεων και των εκάστοτε υπουργών παιδείας…
Το παρακάτω βίντεο, που προλογίζεται απο κρατούμενους των “πυρήνων της φωτιάς” και παρουσιάζει με διθυραμβικό τρόπο τις προκηρύξεις και την δράση τους, προβλήθηκε σε διήμερη εκδήλωση μέσα στο… πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης!
Το βίντεο “ΕΝΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΙΝΙΑΛΟ” έγινε πρώτη προβολή την πρώτη μέρα του διημέρου (15/16 Απριλη 2011) στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιησε η “Συνέλευση Αναρχικών για την ανατρεπτική δράση”: