Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Η κατάντια των «Σταρ Ελλάς» και «Μις Ελλάς» 2015

 Μέρα μεσημέρι και μέσα σε ένα υπόγειο καταστήματος ενδυμάτων, στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς «Σταρ Ελλάς» και «Μις Ελλάς» 2015. 
 Οι λίγο παλαιότεροι θα θυμούνται τα καλλιστεία που κάποτε συνδιοργανώνε με λαμπρότητα ο ΑΝΤ1 την εποχή φυσικά που επικρατούσε το glamour, αλλά και τα τρελά εκείνα badget δεν υπάρχουν πια, δυστυχώς, είναι ντροπή όμως για τον χώρο να διοργανώνονται τέτοια Καλλιστεία! 
 Οι διοργανωτές των διεθνών διαγωνισμών απειλούσαν τους Έλληνες αντιπρόσωπους με...
αποκλεισμό! Με αλλεπάλληλα email προειδοποιούσαν πως η καταληκτική ημερομηνία για την ανάδειξη των Ελληνίδων που θα μας εκπροσωπήσουν σε Λας Βέγκας και Κίνα στους διαγωνισμούς εξέπνεε, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.
 Τα φετινά καλλιστεία πήγαιναν από αναβολή σε αναβολή μια και οι εκλογές, το δημοψήφισμα και οι πολιτικές εξελίξεις δεν δημιουργούσαν το κατάλληλο "τοπίο" για την διεξαγωγή τους και έτσι φτάσαμε την τελευταία στιγμή να έχουμε αυτό το "Παρατράγουδο". Η αλήθεια είναι πως ο πρόεδρος της επιτροπής Θοδωρής Τρανούλης και ο διοργανωτής Βασίλη Πρεβελάκη κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες για την διεξαγωγή του διαγωνισμού, αλλά δυστυχώς μόνο η θέληση δεν φτάνει. 
 Τα αμφιβόλου αξιοπιστίας Καλλιστεία, έτσι και αλλιώς, στήθηκαν άρον άρον, μόνο και μόνο για να μη γίνουμε ρεζίλι ως χώρα, στους διεθνής διοργανωτές, παρουσία στενών συγγενών και φίλων των διαγωνιζομένων. Με λίγα λόγια εμείς και εμείς, να πούμε ποια είναι η πιο όμορφη. 

Για την ιστορία ...

 Δεκατέσσερα κορίτσια ηλικίας από 18-25 ετών διαγωνίσθηκαν για τους έξι τίτλους ομορφιάς. Την κορδέλα και το στέμμα της «Σταρ Ελλάς» κατέκτησε η Μικαέλα Φωτιάδη που είχε λάβει τον τίτλο «Miss Κρήτη Young» στα Κρητικά καλλιστεία του 2011 με αναπληρωματική την Ραφαέλα Ροδινού. Τον τίτλο της «Μις Ελλάς» πήρε η Κατερίνα Γαλατσάτου, αναπληρωματική η Σπυριδούλα Βαλασιάδου ενώ «Miss Τουρισμός 2015» αναδείχθηκε η Θεοδώρα Ντανιέλα Ντεμοραίς-Μοσχούρη. Η Καλλιόπη Γαλετσά πήρε τον τίτλο «Ελληνική Ομορφιά 2015». 
 Η Μικαέλα Φωτιάδη θα αναχωρήσει την 1η Δεκεμβρίου για το Las Vegas όπου θα γίνει ο διαγωνισμός «Μις Υφήλιος 2015», ενώ στις 20 Νοεμβρίου θα αναχωρήσει για την Σάνυα της Κίνας για τον «Miss World 2015» η αναπληρωματική «Μις Ελλάς» αφού η Κατερίνα Γαλατσάτου αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.