Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Κατερίνα Παπασίκα: Πολυτάλαντη, σέξι και εκρηκτική.

Όνομα :  Κατερίνα
Επίθετο: Παπασίκα
Ζώδιο : Κριός
Πρώτη εμφάνιση : Η Κατερίνα Παπασίκα δουλεύει στα γυμναστήρια από το 2009 και στη νύχτα από πέρσι τέλος Νοεμβρίου στη γιορτή της
Σπουδές : Επισκεπτών και Επισκεπτριών Υγείας (Ε.Ε.Υ) Α-ΤΕΙ Αθήνας 
 Ενδιαφέροντα : Όπου γάμος και χαρά ο Κατερίνα πρώτη μας απάντησε. Της αρέσουν όλα τα extreme sports και θέλει να κάνει ό, τι έχει απομείνει που δεν έχει κάνει. Λατρεύει τα rollers inline, θαλάσσιο ski, snowboard και ski, ποδήλατο και σαφώς γυμναστήριο αφού είναι και ο χώρος εργασίας της. Αγαπάει τις ταινίες μόνη της η και με παρέα. Σινεμά ή στο σπίτι. Ταξίδια και λίγο μαγειρική. Χορός 24ωρες το 24ωρο!!!
Στόχος – Φιλοδοξίες : Στόχος της είναι να...
καταφέρει τα πάντα γιατί πιστεύει πολύ στον εαυτό της και δεν την τρομάζουν τα καινούρια
Και τώρα : Δουλεύει στα γυμναστήρια ως zumba και Pilates instructor, έχει τα personal της, και χορεύει σε κλαμπ σε Αθήνα και επαρχεία
Στιγμή αδυναμίας : Όταν έχασε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο πρόσφατα. Λύγησε και την τσάκισε. Όμως πλέον έχει ορθοποδήσει. 
Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Ελεύθερη
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Σαφέστατα και υπάρχει ο κάθε ένας με τον τρόπο του
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Θυμάται χαρακτηριστικά ένα περιστατικό ακραίο όπου της έκαναν πρόταση γάμου μέσα σε κλαμπ.  
Το ιδανικό αρσενικό : Πιστεύει πως η λέξη «ιδανικό» για τον κάθε άνθρωπο διαφέρει. Για την Κατερίνα Παπασίκα το ιδανικό αρσενικό είναι αυτός που θα την στηρίζει και θα την συμβουλεύει σε κάθε της βήμα. Απαραίτητα χαρακτηριστικά για το ιδανικό αρσενικό για την Κατερίνα είναι να είναι έξυπνος, να έχει χιούμορ και να τα έχει βρει με τον εαυτό του.
Έχεις 3 ευχές: Υγεία πάνω απ’ όλα,  Δύναμη να αντέξει τις καταστάσεις, και να κάνει μια σωστή όμορφη και με αρχές οικογένεια όπως της έμαθαν οι γονείς της.
Αγαπημένη ταινία : Σαν κλασσικό κορίτσι μας εξομολογήθηκε ότι αγαπημένες ταινίες είναι το ημερολόγιο και το κλικ. Πάντα κλαίει!!
Στέκι : Στέκι θεωρεί το σπίτι της γιατί είναι αρκετά φιλόξενη και της αρέσει να φέρνει κόσμο στο σπίτι και να τον περιποιείται

Αξεσουάρ :  Τα tattoo της που πλέον είναι 12. 
Ταξίδι : Αν και έχει ταξιδέψει πάρα πολύ την έχει κερδίσει η Νέα Υόρκη και θα ήθελε σύντομα να ξανά πάει. Όμως θα ήθελε να ταξιδέψει σε Αίγυπτο και Κίνα που δεν έχει πάει.
Καλή και κακή συνήθεια : Καλή: Ειλικρίνεια
Κακή: Δεν είναι τακτική με τις βόλτες του σκυλιού της λόγω ωραρίων
Facebook name :  Κατερίνα Παπασίκα (με ελληνικά)
Instagram: KATERINA_PAPASIKA