Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

Βιεννέζικα βαλς από την καμεράτα για το 2016 στο Μέγαρο Μουσικής

 Διεθνώς γνωστή η Καμεράτα με την επωνυμία Αrmonia Atenea και ο πολυβραβευμένος μαέστρος της Γιώργος Πέτρου φέρνουν την πρωτοχρονιάτικη Βιέννη στην Αθήνα και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό τις πιο αισιόδοξες νότες για το νέο έτος, με μία εορταστική συναυλία τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 8:30 το βράδυ, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης. Το διάσημο σύνολο, σε πλήρη συμφωνική σύνθεση, θα υποδεχτεί το 2016 με ένα πρόγραμμα που έχει τίτλο «Άρωμα Βιέννης» και αποτελείται από...
τις ωραιότερες μουσικές σελίδες της βιεννέζικης παράδοσης. 
 Μουσικόφιλοι και λάτρεις της χορευτικής μουσικής, σε ένα ραντεβού με αγαπημένα βαλς, δημοφιλείς εισαγωγές από οπερέτες, αλλά και ανάλαφρες πόλκες, πάντοτε στο πνεύμα της περίφημης πρωτοχρονιάτικης συναυλίας της Φιλαρμονικής της Βιέννης που καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά στις οθόνες τους γοητεύοντας τους κυρίως με τις υπέροχες μελωδίες της οικογένειας Στράους.
 Το 2016 φέρνει την Καμεράτα στην ελίτ των ευρωπαϊκών ορχηστρικών συνόλων, μέσα από τις δισκογραφικές καταθέσεις της για τη Deutsche Grammophon αλλά και μέσα από τις εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ, στη Βιέννη, στην Καρλσρούη, στη Λωζάννη και σε άλλες πόλεις.
 «Άρωμα Βιέννης» με την Καμεράτα
Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016, (8:30) μ.μ.  Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης
Μέγαρο Μουσικής 
Τιμές: 14, 25, 35 και 50 ευρώ (Διακεκριμένη Ζώνη).
Ειδικές τιμές: 7,50 ευρώ (Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ), 9,50 ευρώ  (65+, πολύτεκνοι).