Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

Η ανοργανωσιάς της ελληνικής αποστολής και τα Καλλιστεία για κλάματα έφεραν την αποπομπή της Μις Ελλάς

 Χαμός έγινε τις τελευταίες μέρες  με την Μις Ελλάς Θεοδώρα ντε Μοράις Μούσχουρη.   
 Η ίδια βρισκόταν στην Κίνα για τον διαγωνισμό Μις Κόσμος, ωστόσο κάτι δεν πήγε καλά...   Όλα δείχνουν ότι το μοντέλο εγκατέλειψε την Κίνα λόγω της ανοργανωσιάς της ελληνικής αποστολής.  
 Η ίδια μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι: «Την πρώτη μέρα ήταν όλα μια χαρά. Τη δεύτερη μέρα άρχισε η προετοιμασία και πήγα εκεί και μου είπαν "δεν μπορείς να συμμετέχεις στις δραστηριότητες γιατί δεν μας...
έχεις φέρει αυτά που έχουν ζητηθεί". Εγώ τους είπα ότι δεν γνωρίζω και μου είπαν "η διοργάνωσή σου δεν σε έχει ενημερώσει; Η αρμόδια αρχή σου θα έπρεπε να ντρέπεται γιατί μέσα στο συμβόλαιο που έχουμε κάνει γράφει ρητά ότι χρειάζονται απαραίτητα στον διαγωνισμό αυτά τα πράγματα (σ.σ. βίντεο και κάποια φιλανθρωπία), δεν είναι κάτι που μπορούμε να ξεπεράσουμε έτσι».   
 «Από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Κίνα μέχρι την τελευταία έψαχνα την ελληνική διοργάνωση για να μου στείλουν τις φωτογραφίες για το site. Μια μέρα πριν φύγω η θέση της Ελλάδας στην ιστοσελίδα του Miss World ήταν άδεια. Πήγα εκεί και ντρεπόμουν που ήμουν Ελληνίδα», ανέφερε.