Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Γέμισε η Ελλάδα άθεους, πισογλέντηδες και λαμόγια.

Γέμισε η Ελλάδα άθεους, πισογλέντηδες και λαμόγια. Δήθεν προοδευτικούς, μεγαλωμένους σε ένα σπίτι μπορουρδέλο όπως θέλουν να καταντήσουν και τη χώρα μας.

Παρουσιάστριες με τα βυζιά απ΄εξω και δημοσιογράφοι που εξυπηρετούν τα συμφέροντα ξένων δυνάμεων θιχτήκαν γιατί κάποιος από τον χώρο της εκκλησίας τους είπε την αλήθεια.

Ε όχι ρε λαμόγια και εσείς που τα οικονομούσατε και τα οικονομάτε σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων να διαμαρτύρεστε μέσα από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να έχετε και....
οργή;

Καταντήσατε όλοι εσείς αυτή τη χώρα σαν τα μούτρα σας, σαν τον πισινό σας και έχετε ακόμη το σθένος να είστε οι διαμαρτυρόμενοι;

Ο τάδε παρουσιαστής λέει είναι Πούστης και το λέει με καμάρι λες και τον ρώτησε κανένας με ποιον ξεκωλ@@@.

Ο άλλος λέει είναι άθεος και πιστεύει ότι δεν πιστεύει και πρέπει αυτοί που πιστεύουν να μην μιλάνε για θρησκεία γιατί θίγεται η πίστη του.

Ο άλλος ξέχασε να δηλώσει πόσα εκατομμύρια και συνέλαβαν τον καστανά που πιθανόν να ψήφισε Σύριζα για να μην τον συλλαμβάνουν ποτέ.

Καταντήσατε μια χώρα μπουρδέλο όλοι εσείς η αδιάφοροι και οι δήθεν αδιάφθοροι αλλά θέλετε να φωνάζετε για τα δικαιώματά σας χωρίς να τηρείτε τις υποχρεώσεις σας.

Γέμισε σαπίλα αυτή η χώρα που δίδαξε το σωστό και το δίκαιο σε όλο το κόσμο μέσα από την δημοκρατία της. Ο βόθρος ξεχείλισε γι αυτό και η ανωμαλία θα μας πνίξει.

(η έννοια της ανωμαλίας……… κατάσταση που τη χαρακτηρίζει η έλλειψη ομαλότητας, η παρέκκλιση από τον κανόνα, από την τάξη ή από τον κανονικό ρυθμό).

Μέχρι το τέλος θα μείνουν λίγοι, αλλά αυτοί οι λίγοι θα καταφέρουν να πετάξουν στον Καιάδα όλους αυτούς που έβλαψαν αυτή τη Πατρίδα και την Ορθοδοξία.

Ο καιρός δεν είναι μακριά…. κοντεύει!!!!!! Τότε που θα κριθούν όλοι για τα έργα και για τις πράξεις τους.

Το άρθρο γράφτηκε σε ελεύθερο λόγο για να γίνει κατανοητό ακόμη και σε αυτούς που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν!
πηγή