Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

Η προδοσία

 Ελληνίδες και Έλληνες….. «Καλώς ήρθατε στην κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ».
Ο εχθρός των Ελλήνων έχει όνομα και λέγεται: ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.
 Ξέρω πως τώρα θα πονέσει ο αντίχριστος και οι οπαδοί του, γιατί αυτό το όνομα είναι απαγορευμένο και δεν πρέπει να το αναφέρει κανένας. Αυτό το επέβαλε ο πλάνος και στην εκκλησια μας, με αποτέλεσμα να μην μιλά κανένας επισκοπος και αρχιεπισκοπος για τον μέγα εχθρό και πολέμιο του ΧΡΙΣΤΟΥ και των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
 Μπορούν οι άνθρωποι σήμερα να...
χρησιμοποιούν τα δεκάδες διαφορετικά απρόσωπα «ψευδώνυμα» που χρησιμοποιεί, αλλά όχι το ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, γιατί αυτό «τεντώνει» τα αισθητήρια όργανα του ανθρώπου και τον ΞΥΠΝΑΕΙ από αυτην την άθλια και πόρνη, – αλλά «όπως πρέπει», για τον αντίχριστο-πραγματικότητα.
 "Αντίχριστο" όμως τον αναφέρουν όλοι οι άγιοι, όπως και ο άγιος Παΐσιος. Και ο λόγος είναι γιατί είναι πολέμιος του ΧΡΙΣΤΟΥ και του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, αφού ο ΧΡΙΣΤΟΣ τον συνέτριψε κατά κράτος.
 Γι’ αυτό και προωθεί, προβάλλει, αλλά και επιβραβεύει όλη αυτή την σαπίλα της πορνείας, του σοδομισμού, και την εμετική πολιτική ξεφτίλα που ζούμε. Αν είσαι υποκριτής, άθλιος, πόρνος, σοδομιστής και εχθρός του Χριστού, τότε προχωράς, προβάλλεσαι και ανεβαίνεις…..
 Ελληνίδες και Έλληνες…….. Αυτή που ζούμε, είναι η κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ……
 Σίγουρα θα έχετε ακούσει πως θέλει να γίνει «παγκόσμιος κυβερνήτης». Αλλά αυτό που δεν θα ξέρετε, είναι πως από εδώ κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση, της «παγκόσμιας κυβέρνησης» του. από την Ελλάδα μας……….
 Και δεν έχετε παρά να κοιτάξετε την σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση και αυτά που επιβάλλει στην Ελληνική κοινωνία, για να δείτε πως θα είναι η «παγκόσμια κυβέρνηση» του αντίχριστου.
 Αλλά γιατί λέτε να την εφαρμόζει πρώτα στην Ελλάδα….;;;;;;;
 Γιατί αν οι Έλληνες δεν την πάρουν «χαμπάρι» και μπορέσει να στεριώσει στην Ελλάδα, που είναι η πατρίδα του φωτός και το κάστρο του ΧΡΙΣΤΟΥ, τότε θα κερδίσει τον κόσμο όλο, αφού κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί, στον κόσμο ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Άρθρο Αναγνώστη