Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Διαφορές μεταξύ του πνευματικού και του κανονικού σεξ

 Δεν υπάρχει ντροπή 

 Όταν το σεξ με τον σύντροφο που έχεις επιλέξει είναι πνευματικό, δεν υπάρχει ντροπή. Πολύ συχνά οι άνθρωποι νιώθουν ενοχή και ντροπή με το σεξ. Όταν είναι πνευματικό, είναι κατανοητό ότι δεν είναι απλά διασκέδαση αλλά μία βαθιά εμπειρία επίσης. 

Είναι μια θεϊκή ένωση 

 Το πνευματικό σεξ είναι ένα...
θεϊκό σμίξιμο δύο χωριστών ανθρώπων σε έναν. Οι αύρες μας μπλέκονται και είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να προσπαθείτε να κορυφώσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Όχι, το πνευματικό σεξ είναι μια πνευματική ένωση μεταξύ δύο ανθρώπων. 

Συνειδητά έχετε στο νου σας ο ένας τον άλλον 

Οι συνδέσεις είναι πιο πολύ σαν να χρησιμοποιείτε ο ένας το σώμα του άλλου για την δική σας προσωπική ικανοποίηση. Όταν έχετε πνευματικό σεξ είναι δύσκολο να ξέρετε που τελειώνετε και ξεκινάνε. Είναι σαν να μπορείτε να αισθανθείτε κάθε μέρος των σωμάτων τους σαν να ήταν δικό σας μέρος. 

Τα πνεύματά σας πλέκονται 

 Ακόμα και μετά το τελείωμα του πνευματικού σεξ, τα πνεύματά σας είναι ακόμα δεμένα το ένα με το άλλο. Είναι κάτι μόνιμο. Παίρνετε κάτι μεγάλο από το πνεύμα τους και παίρνουν λίγο από το δικό σας. Με πολλούς τρόπους, είναι σας να μην υπάρχει πλέον ένα. 

Μετά, αισθάνεστε πλήρεις 

 Είναι σχεδόν σαν διαλογισμός-μετά το πέρας του πνευματικού σεξ, αισθάνεστε δυνατότεροι, πιο συνετοί και γαλήνιοι