Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Η εκκλησία του Σατανά θέλει να αναγείρει μνημείο δίπλα από Ι. Καποδίστρια;

 Αν και αυτό είναι αλήθεια είμαστε άξιοι της μοίρας μας λοιπόν!  Εμείς βάζουμε στο άρθρο μας και τις δύο απόψεις και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματα σας φυσικά... 
 Η Εκκλησία του Σατανά  που έχει επίσημη έδρα την Νέα  Υόρκη  και παράρτημα στην Οδό Αμφιλοχίας 8 στην Αθήνα, κατέθεσε φάκελο στις κρατικές αρμόδιες αρχές της Αθήνας για έγκριση αδειοδότησης ανέγερσης μνημείου, δίπλα από αυτό του Ιωάννη Καποδίστρια στην ίδια περιοχή. 
  Το σχετικό αίτημα συμπεριλάμβανε και το...
προτεινόμενο σχέδιο του προς ανέγερση γλυπτού , ύψους 2,1 μ. Πρόκειται για απεικόνιση του Σατανά υπό τη μορφή του Baphomet. Πρόκειται για ένα ένθρονο φτερωτό κερασφόρο, που φέρει γεννειάδα και είναι τραγοπόδαρος. Φέρει ερμητικό κυρήκειο,  και η πλάτη του θρόνου προσομοιάζει σε νεκρική πλάκα.   
 Η πεντάλφα απεικονίζεται στο επάνω μέρος του σχεδίου. Πλαισιώνεται από δυο χαμογελαστά και ανέμελα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Πρόκειται για το επίσημο σήμα της Εκκλησίας του Σατανά Ελλάδας η οποία ιδρύθηκε νομίμως το 2013.
 Απαιτούν την ανέγερση του μνημείου στην Κηφισιά δίπλα από το μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια, επικαλούμενοι  τη θρησκευτική ισότητα και  ανεξιθρησκεία.  
 Υποστηρίζουν ότι η από το 2012  ανέγερση του μνημείου του Ιωάννη Καποδίστρια στον ίδιο χώρο , παραβιάζει το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας δημιουργώντας θρησκευτικές διακρίσεις εναντίων των Μουσουλμάνων που κατέσφαξε.  
 Ο εκπρόσωπος τύπου των Σατανιστών Ανδρέας Καλοπόδης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι « το μνημείο θα είναι και χρηστικό καθώς θα λειτουργεί ως κάθισμα για ανθρώπους όλων των ηλικιών οι οποίοι θα μπορούν να αναπαύονται στην αγκαλιά  του Σατανά προς έμπνευση και στοχασμό.. »
 Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα που κατακλύζουν εδώ και καιρό ελληνικά site και blogs για την δήθεν ανέγερση σατανιστικού μνημείου στη Κηφισιά. 
 Αυτή η μούφα ξεκίνησε από το site volcanotimes.com και αναδημοσιεύθηκε από δεκάδες άλλα.  Ενδεικτικά, μερικά site/blogs που έβαλαν την 'είδηση': antiratsistiko.blogspot.gr, thesecretrealtruth.blogspot.com, deite-to.com, katohika.gr. 
 Το δημοσίευμα είναι εξολοκλήρου μια ασάφεια ενώ κάθε πληροφορία που αναφέρει είναι προφανώς μούφα. Πχ γράφει ότι θα ανεγερθεί δίπλα από το μνημείο του Καποδίστρια στη Κηφισιά, όμως όσο κι αν έψαξα στο google αλλά και απ όσο θυμάμαι την περιοχή, τέτοιο μνημείο δεν υπάρχει τουλάχιστον εκεί. Εννοείται φυσικά ότι δεν υπάρχει και ο Ανδρέας Καλοπόδης ο δήθεν εκπρόσωπος τύπου των Σατανιστών και εννοείται βέβαια ότι καμία άδεια από υπουργείο δε δόθηκε.