Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Επιστολή προς ομοφυλόφιλους, παιδόφιλους και άτομα με ερωτικές παρεκτροπές.

 Ρώτησαν τον Ιησού ποια η τιμωρία του ομοφυλόφιλου. "

 ..Κατόπιν την μεταφέρουν (την ψυχή) στα εξώτερα σκοτάδια μέχρι την ημέρα της τελικής κρίσης, όταν το μεγάλο σκοτάδι δικάζεται και τότε αυτοί θα διαλυθούν και θα καταστραφούν." 
 Είναι σαφής οδηγία του μεγίστου διδασκάλου σας Ιησού Χριστού σε κάθε διαστρέβλωση με τόσο χοντρό, αλαζονικό, εγωιστικό τρόπο στην επιλογή του φύλου που ενσαρκωθήκατε και που 100% ήταν δική σας επιλογή.  
 Όταν καταθέσατε σχέδιο επανενσάρκωσης προς την...
καρμική επιτροπή, ο ψυχικός ατομικός φορέας επέλεξε αν θα κατέβει σαν άντρας ή γυναίκα. Επειδή γνωρίζει πολύ καλά ποια μαθήματα πρέπει να διορθώσει, αφού δεν έχετε απελευθερωθεί από τα δεσμά της επανενσάρκωσης (κυκλική ζωή).  
 Κι ενώ η ψυχή θέλει να πάρει μαθήματα για να εξελιχθεί σαν άντρας ή σαν γυναίκα και ταυτόχρονα ενσαρκώνεστε είτε σαν άντρας είτε σαν γυναίκα για να εξελιχτείτε, όταν ήδη έχετε λάβει ενσάρκωση μέσα από την ομοφυλοφιλία, κάνετε το απίστευτο. 
 Αντί πχ σαν άντρας να εξελίξετε την ψυχή σας λειτουργώντας σαν άντρας και να έχετε ταίρι μια γυναίκα, τα ξεχνάτε όλα και μέσα από οποιαδήποτε δικαιολογία, σας αρέσουν οι άντρες, κοιμάστε με άντρες και όχι με γυναίκες. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες ομοφυλόφιλες. 
 Καταλαβαίνετε ότι μέσα σ' αυτές τις απίστευτες καταστάσεις διαστρεβλώνετε τα πάντα και τους πάντες. Γυρίζετε την πλάτη σας στην συμπαντική νομοτέλεια και μάλιστα φτάνετε στο σημείο με την συγκατάθεση του Μαυροψύχη να είστε περήφανοι και να διαδίδετε και στους υπόλοιπους ανθρώπους την ομοφυλοφιλία σας.  
 Φυσικά ο Μαυροψύχης το κάνει γιατί θέλει να σας ρουφήξει την ενέργεια. Μάλιστα έχει ξεφτιλίσει την έννοια του άντρα, της γυναίκας, της οικογενείας. Γι αυτό και λέγεται διά-βολος, σατανάς, Μαυροψύχης. Αυτή είναι η δουλειά του. 
 Όμως, για όλους εσάς δεν φαντάζεστε τι κατά-στροφή φέρνετε στην ψυχή σας. Πετάτε στα μούτρα της δημιουργίας αυτό που τόσο απλόχερα σας έδωσε μια ολόκληρη ενσάρκωση για να εξελιχτείτε. 
 Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τους παιδόφιλους και με αυτούς που έχουν ερωτικές παρεκτροπές. Όλα αυτά αρχίζουν και τελειώνουν με τον μεγαλύτερο εχθρό σας που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε αλλά τώρα τον γνωρίζετε και είναι ο κατώτερος εγωιστικός, αλαζόνας, απατεώνας νου σας (Δίας).  
 Τα ίδια ισχύουν για... 
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ