Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Αντίχριστος και εξουσίες

 Σας έχουμε γράψει με απόλυτη ακρίβεια ότι στον πλανήτη σας το τέλος της ανθρώπινης εξέλιξης από το σχολείο που ονομάζεται βασίλειο της ανθρωπότητας στο πλανήτη γαια, είναι ξεκάθαρα δυο καταστάσεις: 
 Η πρώτη κατάσταση είναι ο καθένας από όλα τα μελη της ανθρωπότητας να φτάσει ση φωτιση. Βουδας ακριβώς αυτό σημαινει. Είναι ο φωτισμενος, ο αφυπνισμενος, αυτός ο όποιος γνωρίζει τα πάντα και που πρέπει να πραγματοποιησει ώστε να κατανοήσει ποιος ο πραγματικός τους εαυτός. Να έχει αφήσει τελείως το οτιδήποτε ακολουθει τη λέξη "εγώ" (γιατί "εγώ" στο σύμπαν δεν υπάρχει, όλα είναι μονάδα).
 Όποτε Βούδας = φωτισμένος είναι αυτός ο όποιος έχει... 
 κυριαρχήσει στο υλικό πεδίο, δεν έχει εγωισμό, δεν έχει επιθυμίες, πάθη, προσκολλήσεις, και φυσικά δεν έχει το φόβο του θανάτου, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο πραγματικός του εαυτός. 
 Η δευτερη και τελευταία κατάσταση που υποχρεωτικά πρέπει να περάσετε όλα τα μέλη της ανθρωπότητας, είναι να χριστοποιήθειτε, να πάρετε το χρίσμα, δηλαδή να γίνετε Χριστοί. 
 Ο μέγιστος διδάσκαλος σας Ιησούς Χριστός, αυτό ακριβώς σας έδειξε με τη φυσική του παρουσία πριν 2000 χρόνια. Όπως και ο Σακιαμουνι Γκαουνταμα Σιναντρα Βούδας ήταν σε μια υψίστη αποστολή, και αφού είχε όλες τις ιδιότητες του φωτισμένου, σας έδειξε με ακρίβεια μαζί με την Μαγδαληνή πως μπορείτε να πετύχετε τη χριστοποίηση.  
 Φυσικά, ήταν πανφωτεινος, ήταν Βούδας, και μαζί με την Μαγδαληνή σας έδειξε με απόλυτη ακρίβεια πως μπορείτε να πετύχετε τη χριστοποίηση. 
 Αυτό υποχρεουστε να το κάνετε απαντες που αποτελειτε τα μελη της ανθρώπινης εξέλιξης στο πλανήτη Γαια. Και φυσικά όχι μόνο στο δικό σας πλανήτη. (ο κάθε πλανήτης έχει το δικό του "σωματοτυπο". 
 Δυστυχώς για όλους εσάς, και πριν το Χριστό και 2000 χρόνια μετά τον Ιησού Χριστό, ήρθαν οι...
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ