Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Πως να αναγνωρίσετε έναν φωτισμένο

 Η λέξη Βούδας στην Σανσκριτική διάλεκτο, σημαίνει φωτισμένος. Είναι η μέγιστη πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου, πριν την τελευταια που είναι η χριστοποίηση. Λόγω της απίστευτης αμάθειας και απόλυτης διαιρετικότητας στην ανθρωπότητα, οι άνθρωποι μεταξύ τους αναγνωρίζονται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΟΥ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ. 
 Επειδή όμως η ανθρωποτητα ζει ΣΥΝ-ΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, το πρωτο πράγμα που ήδη γίνεται σε όλο τον πλανήτη είναι το....
ξεμπρόστιασμα όλων των εξουσιών. Λόγω ταμπελών στον ελλαδικό χώρο, η γνώση που είχαν για τη ζωή του Βούδα είναι διαστρεβλωμένη.  
 Διαβάστε παρακάτω τι δίδαξε ο Βούδας με ακρίβεια, αφαιρώντας φυσικά όλες τις ταμπέλες που έντεχνα σας έχουν δώσει οι παγκόσμιοι νεκροθάφτες και μετά θα κατα- νοήσετε πλήρως πως θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε τους φωτισμένους.  

ΒΟΥΔΑΣ  

 Η λέξη Βούδας είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει "Αφυπνισμένος», αυτός που έχει ξυπνήσει στην πραγματικότητα, που αντιλαμβάνεται την πραγματική φύση του νου, του κόσμου, και είναι αισθανόμενο ον για τα πάντα. 
 Έτσι, η ονομασία "Βούδας" δόθηκε στον Γκαουτάμα, γνωστός και ως Σακιαμούνι ή Σινάντρα, ο όποιος ήταν πρίγκιπας το 563 Π.Χ., ήταν εξέχον ηγετικό μέλος της φατρίας των Σακύα. 
 Αυτό το σταλμένο πνευματικό Υπέρ-ον, που ήταν σε πνευματική αποστολή έχοντας στην τότε εποχή υπό την κατοχή του... 
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ