Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Ελληνίδα μοντέλο σε ερασιτεχνικό σκληρό πορνό με 3 άντρες!

 Θύμα ενός απίστευτου εφιάλτη έχει γίνει το πανέμορφο μοντέλο Τζοβάνα Μπουλιέρη, που ζει και εργάζεται στην Κύπρο, εξαιτίας ενός βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο, που κάνει θραύση εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Στο ομαδικό όργιο φέρεται ότι συμμετέχει και η 20χρονη μελαχρινή καλλονή και στενή φίλη του διεθνούς ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα, με αποτέλεσμα να βλέπει τις δουλειές της στη Μεγαλόνησο να ακυρώνονται η μία μετά την άλλη
 Το οπτικό υλικό, που κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό, από υπολογιστή σε υπολογιστή και μέσω...
σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, έχει προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στην 20χρονη Ελληνίδα. 
 Είναι ένα ερασιτεχνικό sex tape, στο οποίο φέρεται ότι κάνει ομαδικό σεξ με τρεις άνδρες, η ομιλία των οποίων ακούγεται ξεκάθαρα ότι είναι στην κυπριακή διάλεκτο. 
 Το βίντεο δεν έχει γυριστεί με βιντεοκάμερα ή «έξυπνο» κινητό, αλλά έχει καταγραφεί από την κάμερα οθόνης υπολογιστή. Είναι αρκετά σκοτεινό και από τη λήψη φαίνεται ότι οι πρωταγωνιστές δεν γνωρίζουν πως καταγράφεται η συνεύρεσή τους.  
 Σε δηλώσεις της στην κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η Τζοβάνα Μπουλιέρη, που ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό καριέρα στην Κύπρο, αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι η πρωταγωνίστρια του ολιγόλεπτου «ροζ» φιλμ. Όπως ισχυρίζεται, μάλιστα, η κοπέλα που εμφανίζεται στο βίντεο δεν της μοιάζει ούτε στο ελάχιστο, καθώς η ίδια έχει τατουάζ στο κορμί της, ενώ η κοπέλα της ταινίας όχι. Επίσης, υπάρχει εμφανής διαφορά στις μύτες τους, καθώς της κοπέλας που εμφανίζεται στην ταινία είναι εμφανώς μεγαλύτερη από αυτήν της νεαρής Ελληνίδας! 
 Η 20χρονη δηλώνει αποφασισμένη να προσφύγει σήμερα στις κυπριακές διωκτικές Αρχές και στο Τμήμα Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να αποκαλυφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όσοι προσπαθούν να τη βλάψουν επαγγελματικά και προσωπικά.  

Σοκ και επαγγελματική ζημιά  

 Όπως η ίδια αναφέρει σε δηλώσεις της, οι διαδόσεις από στόμα σε στόμα ότι αυτή είναι το πρόσωπο που συμμετέχει στο φιλμάκι τής έχουν προκαλέσει ψυχολογικό σοκ, αλλά και επαγγελματική ζημιά, αφού σχεδόν όλη η Κύπρος έχει παρακολουθήσει το πορνογραφικό υλικό και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν το όργιο φημών, οι οποίες θέλουν ως πρωταγωνίστρια το γνωστό μοντέλο. 
 Όπως λέει, τις τελευταίες ημέρες διαδίδεται, προκαλώντας ντόρο, ότι «η Τζοβάνα Μπουλιέρη πρωταγωνιστεί σε πορνοταινία», με αποτέλεσμα να την πλησιάζουν ακόμη και άγνωστοι και να τη ρωτούν εάν όντως εκείνη συμμετέχει! Το χειρότερο είναι ότι πριν από μερικές ημέρες ακυρώθηκε η συμμετοχή της 20χρονης καλλονής σε επίδειξη μόδας, καθώς (όπως της ανέφεραν) δεν θέλουν στην εκδήλωση κοπέλες  που συμμετέχουν σε πορνοταινίες!  
 Έπειτα από αυτά, η Τζοβάνα Μπουλιέρη αναμένεται να περάσει σήμερα το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης για να υποβάλει καταγγελία. Μάλιστα, δηλώνει αποφασισμένη να ζητήσει τη βοήθεια και των ελληνικών αστυνομικών Αρχών, και ειδικά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.