Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Έτοιμες Να Χτυπήσουν Πολωνία,Ρουμανία Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις .Παρατάχθηκαν κατά Μήκος των Συνόρων!

 Παρατάχθηκαν κατα Μήκος των Συνόρων! Απόρρητοι Νατοική Χάρτες με τον Συσχετισμό δυνάμεων των ΗΠΑ,Ηνωμένο Βασίλειο, με τις Ρωσικές Ενοπλες Δυνάμεις, και ο ρόλος της Βάσης της Σούδας στην Κρήτη!       
 Δεν έχουν περάσει ούτε δυο μέρες απο την επίσκεψη Πούτιν στην Αθήνα, με τις περίφημες ευθείες δηλώσεις του, προειδοποίηση προς το ΝΑΤΟ, και η Ρωσία ως αντίμετρα στην αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ στην Πολωνία-Ρουμανία, ξεκίνησε μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις με την κωδική ονομασία Αστραπή, Επίθεση, Κατάληψη, και Αστραπιαία καταστροφή στόχου, κατά μήκος των...
 Ευρωπαϊκών συνόρων!  Γιατί Αναλύοντας τα λεγόμενα Πούτιν στην Αθήνα, όλα δείχνουν Πόλεμο!   
 Προειδοποιήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ να σταματήσουν να τοποθετούν εξελιγμένα οπλικά και πυραυλικά συστήματα κοντά στην επικράτεια της Ρωσίας απηύθυνε ο Βλαντιμίρ Πούτιν από την Αθήνα, επισημαίνοντας ότι η Μόσχα θεωρεί ότι απειλείται και είναι έτοιμη να λάβει μέτρα.  
 Ο Πούτιν υπενθύμισε, ότι είχε προειδοποιήσει εγκαίρως την Ουάσινγκτον και τους συμμάχους της να μην υλοποιήσουν τα σχέδιά τους για τη δημιουργία της αντιπυραυλικής ασπίδας δίπλα στα σύνορα της Ρωσίας - τυπικά «προστατεύει» από επίθεση του Ιράν - όμως αυτοί αγνόησαν τις εκκλήσεις του και τώρα η Ρωσία πρόκειται να υλοποιήσει δικά της αντίμετρα.  
 «Αν μέχρι χθες οι κάτοικοι της Ρουμανίας σε αυτές τις περιοχές [με αντιπυραυλική εγκατάσταση] δεν γνώριζαν τί σημαίνει να βρίσκεται στο στόχαστρο [της Ρωσίας], τότε εμείς σήμερα θα αναγκαστούμε να υλοποιήσουμε συγκεκριμένα μέτρα προστασίας της ασφάλειάς μας», προειδοποίησε ο Πούτιν, για να προσθέσει: «Το ίδιο θα συμβεί και με την Πολωνία».  
 Για την Ρωσία το γεγονός αυτο έχει την ίδια στρατηγική βαρύτητα, όπως για τις ΗΠΑ με την κρίση των πυραύλων της Κούβας, μία αντιπαράθεση διάρκειας 13 ημερών, που συνέβη τον Οκτώβριο του 1962 μεταξύ των Η.Π.Α. και της Σοβιετικής Ένωσης, λόγω των σοβιετικών βαλλιστικών πυραύλων που αναπτύχθηκαν στην Κούβα, ως αντίμετρα προς των αμερικανικών πυρηνικών πυραύλων στο έδαφος της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιταλίας, και κυρίως της Τουρκίας.  
 Ο Πούτιν άμεσα και χωρίς να χρησιμοποιήσει διπλωματική γλώσσα,είπε ευθεία και κοφτά, ότι στην ουσία δεν θα λειτουργήσουν ούτε μια μέρα,αυτές η βάσης αντιπυραυλικής ασπίδας, διότι θα καταστραφούν από την Ρωσία!     

Σεισμός στην Ρουμανία, δεν κάνουν πίσω οι Πολωνοι!  

 Σεισμό με πολλές πολιτικές αναταράξεις έφεραν η δηλώσεις Πούτιν στην Ρουμανία, με τους απλούς πολίτες στην πλειοψηφία τους, Χριστιανή Ορθόδοξη, να μην επιθυμούν μια στρατιωτική αντιπαράθεση με την Ρωσία, και με κάποιους Ρουμάνους Στρατηγούς να προειδοποιούν την κυβέρνηση,για τον κίνδυνο εκδήλωσης στρατιωτικού πραξικοπήματος, με σκοπό την πτώση της φιλοδυτικής υπόδουλης κυβέρνησης! 
 Στην άκρως αντίθετη πλευρά κυμαίνεται η Πολωνία, με σταθερά πορεία και κατεύθυνση υπέρ της αντιπυραυλικής ασπίδας, σύσσωμη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία!  

Οι Νατοικοί Χάρτες που δείχνουν ξεκάθαρα το σκοπό της αντιπυραυλικής ασπίδας!  

 Στον χάρτη αυτο μας δείχνουν  το πως θα αναχαιτίσουν-καταστρέψουν και καλά, τους υποτιθέμενους ιρανικούς πυραύλους, με όλους να εντοπίζονται, αναχαιτίζονται, καταστρέφονται, εντός Ρωσικού εδάφους, και εναέριου χώρου! 
 Δυστυχώς μεσα στον χάρτη, έχουν και τον ρόλο που παίζει η βάση της Σούδας στην Κρήτη, για τις ΗΠΑ!   

 Έτοιμες να Χτυπήσουν Πολωνία, Ρουμανία η Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις   

 Στον επόμενο Νατοϊκό Χάρτη, γίνεται προσπάθεια συσχετισμού δυνάμεων των ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, με την Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις!
Δείτε εδώ :   Έτοιμες να Χτυπήσουν Πολωνία, Ρουμανία η Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις   Μάλλον ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία, δεν έχουν καταλάβει ότι σε ένα πόλεμο Τιτάνων, δεν παίζει ρόλο πόσο π χ μεγαλύτερη αεροπορία έχουν από την Ρωσία, αλλά ότι η Ρωσία έχει 3 φορές μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο, και από τους δυο μαζί!Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr greek1