Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Επιστολή προς δικαστές...

 Όπως και με τα πολιτικά κόμματα και τις διαφορετικές θρησκείες, τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφάλειας, 'Έτσι και σεις που ανήκετε στον δικαστικό κλάδο της κάθε χώρας  του πλανήτη σας, ολοκληρώνετε τον στραγγαλισμό (πνίξιμο) της ανθρωπότητας. 
 Ενώ το να αποδώσεις δικαιοσύνη είναι από τις πιο ιερές καταστάσεις μέσα στην δημιουργία, και δεν χώρα καμία αμφιβολία γι αυτό, δυστυχώς μέχρι σήμερα, για όλους σχεδόν τους δικαστές της ανθρωπότητας, έχετε παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι εις βάρος της. 
 Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι ....
μπαίνοντας στον δικαστικό κλάδο, για να ακολουθήσετε την επαγγελματικη καριερα του δικαστή, όπως οι υψηλά ιστάμενοι αρχιερείς, στρατιωτικοί και αστυνομικοί, για να ανέλθετε στα ψηλά κλιμάκια των δικαστών, πρέπει οπωσδήποτε να έχετε τις ταυτότητες των μασονικών στοών και όλων εκείνων των σκουλικότρυπων του Μαυροψύχη. 
 Φυσικά αν δεν περάσετε από κει, υψηλά κλιμάκια για σας δεν υπάρχουν. Και επειδή σίγουρα ανάμεσα σας υπάρχουν και ματαιόδοξοι και φιλόδοξοι, είναι αναγκαστικά και μεγάλοδικαστές  και αρχιμασώνοι. 
 Αυτόματα, το έχετε χάσει το παιχνίδι. Αυτόματα δεν είστε δικαστές. Είστε εκτελεστικά όργανα της μαυρίλας, του Μαυροψύχη, και μάλιστα σε εκείνο τον κλάδο, που ενώ θα έπρεπε να αποδίδει δικαιοσύνη, το μόνο που κάνει είναι να εθελοτυφλείτε σε οτιδήποτε είναι ενάντια στο παγκόσμιο μαύρο κατεστημένο.
 Δικαζετε με γνωμονα τις εντολές που έχετε πάρει. Δικαζετε με γνωμονα να πνιξετε φωνες που αντιστεκονται στο παγκοσιο κατεστημένο. Οπουδήποτε θα σας δοθεί εντολή από τον Μαυροψύχη να πάρετε το κεφάλι σε κάποιον ή κάποιους που του χαλανε το μαγαζι (πλανήτης γη), εσείς εφευρησκετε τρόπους - νόμους για να παρουσιασετε το σωστο σαν λάθος και το δικιο σαν αδικο. Όταν πάρετε εντολή, οτιδήποτε στραβο το θεωρειτε σωστο με δήθεν δικαστικους νόμους, και οτιδήποτε σωστο το θεωρειτε στραβο πάλι με δικαστικους νόμους. 
 Μάλιστα , και σε αυτή την περίπτωση βολευεστε με τις φρασεις "κάνω το καθηκον μου", με τη φράση που.....
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ