Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα...

 ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ στο βιβλίο http://kataklusmosnoe.blogspot.gr/  και πολύ πιο συγκεκριμένα στο κεφάλαιο http://kataklusmosnoe.blogspot.gr/2015/08/blog-post_28.html  
 «2) στο δεύτερο κομμάτι αυτού του  κεφαλαίου σαν συνέχεια της γνώσης που σας έχει δοθεί από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, είναι αυτό το οποίο σας έχουμε γράψει αρκετές φορές, ότι στον πλανήτη σας, όχι πολύ μετά από τώρα θα αλλάξουν θέση οι ήπειροι. Και εκεί που βρίσκεται τώρα στεριά, μετά τον κατακλυσμό του Νώε θα είναι ωκεανοι.»  
 Το βιβλίο αυτό ανέβηκε όχι τυχαία τον Αύγουστο του 2015, μου μόνο από τον τίτλο του σας κατευθύνει σε συνταρακτικές αποκαλύψεις και αλήθειες.  
 Μάλιστα ο χρήστης των katohika.gr στις 16/4/2016 στις 19.00 με το άρθρο του....
«Θέσεις μάχης λάβετε»  σας ειδοποίησε μεταξύ των άλλων για δυο πράγματα. Ότι αν αύριο συμβεί ένα τερατώδες γεγονός να συναντηθείτε στα κτίρια όπου στεγάζονταν οι παλιοί δήμοι πριν το Καλλικράτης.    
 Γιατί μεταξύ σας οι κάτοικοι των παλιών δήμων λίγο ή πολύ γνωρίζεστε. Αυτό ισχύει για να μπορέσετε μεταξύ σας να ενωθείτε γιατι οι μετανάστες στα hotspot που ήδη είναι ενωμένοι ανά χιλιάδες είναι πάρα πολυ επικίνδυνοι κάθε στιγμή να προκαλέσουν στον ελλαδικό χώρο οτιδηποτε παραβατικο.  
 Αλλα απο την αλλη ομως σας ειδοποιησε με την εξης φράση μέσα στο άρθρο «Αν αύριο συμβεί ένα τεράστιο γεγονός, ένα τερατώδες γεγονός ..γνωρίζεις που και με ποιον θα συναντηθείς για να κάνεις τα επόμενα βήματα;»  
 Φυσικα, αυτο που συνέβει στις 23/4/2016 05:37:05 UTC δηλαδη μόλις 7 μέρες μετά την ανάρτηση είναι παραπάνω από τερατώδες για το μέλλον του πλανήτη. Μη χανετε χρονο για τιποτα ανουσιο και μην αγκλωβιζεστε σε ταμπελες πασης μορφης που πλεον και η πιο ελαχιστη ταμπελα του πλανητη εχει καταρρεύσει.  
 Καποτε καποιος που λιγο ή πολύ γνωριζετε, σας ειδοποιούσε με τη φραση «μετανοείτε». Τώρα κάποιοι αντίστοιχοι σύγχρονοι σας λενε «ετοιμαστείτε».  
 ΥΓ. Μεταξύ των κορυφαίων για να ετοιμαστείτε είναι η απόλυτη αυτογνωσία, χωρίς και την πιο ελάχιστη ταμπέλα
 Προβολή βίντεο YouTube Earth’s ‘Magnetosphere’ DEFLATES for TWO Hours Today! Ominous Event!   ΕΔΩ 

 Στην συνέχεια ο άρθογράφος επισυνάπτει το δικό μας άρθρο ... Έχετε δει πολλους σεισμούς 4,8 με εστιακό βάθος ούτε ένα χιλιόμετρο;  ΕΔΩ    
Και το ... Βρε κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις... ΕΔΩ          

 Σε μέρη όπου ποτέ δεν είχε παρατηρηθεί σεισμικό γεγονός πλέον ξεκίνησαν σεισμοί και σε μέρη όπως η Καλιφόρνια τα καμπανάκια έχουν χτυπήσει πολύ άσχημα..   
 Φυσικά τα παγκόσμια μέσα μαζικής αποχαύνωσης, μούγκα στη στρούγκα..  
 Δε βλέπουν τίποτα το παράξενο πάνω στον πλανήτη. Ούτε σεισμούς ούτε ανέμους, ούτε ηφαίστεια, ούτε ψεκάσματα, ούτε cern.   
 Τα μόνα που βλέπουν είναι αυτές τις αποχαυνωτικές ειδήσεις που έχουν πάρει εντολή από τα αφεντικά τους να παραμυθιάζουν τα πρόβατα.   
 Για όσους δεν αισθάνονται πρόβατα, κι ας μην έχουν βγει στους δρόμους, λάβετε υπόψη σας πλέον πάρα πολύ σοβαρά αυτά που διαβάζετε.   
 Σήμερα, 13 Μαίου 2016?  
Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα. Γι' αυτούς που δεν αισθάνονται πρόβατα.. Για όλους τους άλλους, μην τους ξυπνάτε από τα "μπεεεε"..