Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Ο καθαγιασμός του σώματος μας - Άγιοι

 Προτού συνεχίσουμε στη συνέχεια αυτού του αποσφραγίσματος, θα θέλαμε να δώσουμε μια εκτενή αναφορά σχετικά με τη λέξη "άγιος" "άγιοι" και γενικά πνευματικά όντα που πέρασαν απ τον πλανήτη μέχρι σήμερα και γενικά ο καθένας από όλους αυτούς με τον απαράμιλλο τρόπο που έζησαν, και που έχουν καταταχτεί στην έννοια "Άγιος". 
 Για οποιαδήποτε μορφής μπέρδεμα από εσάς, είτε από τις στημένες εν προκειμένω θρησκευτικές εξουσίες, άλλο η λέξη "Άγιος" και άλλο οι επίσημες θρησκευτικές εξουσίες που τους έχουμε αποκαλέσει νεκροθάφτες της ανθρωπότητας. 
 Σύμφωνα με...
την εκκλησία, η λέξη "Άγιος" αποδίδεται σε κείνους τους πρώην συνανθρώπους σας που έχουν καθαγιαστεί από τον Θεό. 
 Μόνο που αυτό είναι η μισή αλήθεια. Διότι οι επίσημοι θρησκευτικοί σας ηγήτορες, εκ του αποτελέσματος πλέον ξέρετε ότι αφ ενός σας έχουν οδηγήσει στην αμάθεια και δουλική υποταγή, γι αυτό και έχουν ονομαστεί νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας, και αφ ετέρου, το πιο σημαντικό που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ειναι ότι ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ. 
 Αυτοί λοιπόν οι άγιοι που έχουν ανακηρυχτεί από τις στημένες εξουσίες, σίγουρα είχαν κάνει πράξη το σώμα τους εκκλησία. Είχαν κάνει τη σκέψη τους, τα λόγια και τις πράξεις εκκλησία. Και εύκολα ταίριαζε στους νεκροθάφτες να σας δώσουν και τη σάλτσα ότι δήθεν έχουν αγιαστεί απ το Θεό και αυτό σας το διατυμπανίζουν από την επίσημη εκκλησία. 
 Ξέρετε δίπλα σας, στο περιβάλλον σας, ή και εσείς οι ίδιοι πόσοι άγιοι υπάρχουν; 
 Ξέρετε ότι αυτούς που έχετε αναγνωρίσει σαν άγιους δεν έχουν πάρει το χρίσμα από καμία εκκλησία, αλλά ο βίος τους που είναι λαμπρός, οι αρετές τους, η ταπεινότητα τους, η προσπάθεια τους να βοηθήσουν την ανθρωπότητα και όχι με τη σημαία κάποιας επίσημης εκκλησίας, αλλά με μοναδική σημαία τη σημαία του Θεού - Δημιουργόύ και ότι όλοι είμαστε μόνο παιδιά του. 
 Επομένως, για όλους αυτούς τους φανερούς άγιους που γνωρίζετε επίσημα και τους άπειρους υπόλοιπους που δεν τους γνωρίζετε σε ευρεία κλίμακα αλλά σε κλειστό περιβάλλον και σε κλειστή κοινωνία, δεν ισχύει ότι έχουν υπηρετήσει ούτε τον Μαυροψύχη ούτε την διαιρετικότητα των ανθρώπων, ούτε φυσικά τις στημένες θρησκευτικές εξουσίες. 
 Εξάλλου, στη συνέχεια της αποσφράγισης θα σας πάρουμε από το χέρι, όλους σας, χωρίς να εξαιρούμε κανέναν, (θα εξαιρεθούν μόνο αυτοί που δεν θέλουν), θα σας "αγκαλιάσουμε" όλους και θα σας δείξουμε με απόλυτη ακρίβεια και κατεύθυνση πως θα διαχειριστείτε την "εκκλησία" που είναι το σώμα σας. Θα σας δείξουμε πως θα πραγματοποιήσετε τα 7 μυστήρια στο σώμα σας χωρίς μεσίτες, 

Τα 7 μυστήρια είναι τα εξής: 
1. ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ 
2. Η ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ 
3. Η ΙΕΡΟΣΥΝΗ 
4. Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ (ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ) 
5. ΙΕΡΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ 
6. Ο ΓΑΜΟΣ 
7. ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ   

 Μια πρώτη τοποθέτηση σε αυτά τα μυστήρια που θα τελείτε στην εκκλησία σας - σώμα σας εσείς οι ίδιοι είναι οι εξής: ο δάσκαλος σας Ιησούς Χριστός, ο μέγιστος διδάσκαλος, πήγε στην ηλικία των 30 ετών να βαπτιστεί. Πιστεύετε ότι μπορεί να ξέχασε να πάει πιο μικρός ή ήτανε σε κεινη τη συγκεκριμένη ηλικία που ήθελε ακριβώς να σας δείξει κάτι πολύ πιο σοβαρό; 
 Φυσικά και δεν ξέχασε. Απλά μέσα στην συνέχεια της αποσφράγισης μεταξύ των άλλων που θα σας δοθούν είναι ότι πριν την ηλικία των 28 ετών το σώμα σας σωματικά και νοητικά δεν είναι σε πλήρη ανάπτυξη. Πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώσετε τα 28 έτη της ζωής σας ώστε μετά πλέον να είστε υπό πλήρη σωματική και νοητική ανάπτυξη.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ