Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Ο Σάκης Ρουβάς, επέστρεψε δυναμικά στην παραλία! - Βίντεο

 Ο Σάκης Ρουβάς αποθεώθηκε από χιλιάδες κοινού  στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ-ESTATE Seaside με ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα που ξεσηκώνει την καλοκαιρινή διασκέδαση της πόλης ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 
 Το ιστορικό ΑΚΡΩΤΗΡΙ διαμορφώθηκε από την αρχή στο ωραιότερο καλοκαιρινό club της πόλης και υποδέχθηκε το ESTATE Seaside, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα απογειώνει τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης!  
 Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα που ξεσήκωσε όλη την Αθήνα με το ρυθμό, το κέφι, την ενέργεια και τη σπάνια δύναμη της σκηνικής παρουσίας του Σάκη Ρουβά! 
 Από νωρίς χιλιάδες κοινού κατέκλυσαν την παραλία του Αγίου Κοσμά, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο κατάμεστο ESTATE Seaside στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ.  
 Το εκρηκτικό μουσικό θέαμα εμπλούτισαν ο...
ταλαντούχος Θοδωρής Φέρρης και ο ανερχόμενος Κωνσταντίνος Κουφός, δίνοντας το δικό τους στίγμα. Επίσης, συμμετέχουν ο Alex Economou, η Εύα Τσάχρα και η Μαριάννα Γερασιμίδου ενώ στις μουσικές επιλογές στα decks βρισκόταν ο Dj Yannis Momos. Η χορογράφος Chali Jennings, με το δωδεκαμελές μπαλέτο, πλαισίωσαν
εντυπωσιακά το concept του show!   Ο Interior Designer Σάκης Κυριακίδης, δημιούργησε έναν υπέροχο αισθητικά χώρο, με κυρίαρχο χρώμα το λευκό, σε συνδυασμό με το ξύλο και τη λεύκη πέτρα, που μαζί με τους πανύψηλους φοίνικες παραπέμπουν σε εντυπωσιακό καλοκαιρινό θέρετρο.  
 Τα επίπεδα του club, σχεδιασμένα σε καμπυλόγραμμο σχήμα, δένουν με τη φυσική μορφή των βράχων και μαζί με τα bars από πέτρα αγκαλιάζουν κυκλικά το χώρο. Ιδιαίτερα ξεχωριστές οι privé σουίτες, σε τόνους του λευκού και του υπόλευκου, συνδυάζονται αρμονικά με τις ξύλινες εικαστικές παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο του club. 

Το ESTATE Seaside στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ αποτελεί καθημερινό προορισμό διασκέδασης αφού και τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας παρουσιάζει θεματικά μουσικά events. Στο ψηλότερο σημείο του χώρου, με θέα τη θάλασσα και το επιβλητικό stage, βρίσκεται ο χώρος του εστιατορίου, που φιλοξενεί για όλο το καλοκαίρι το HAMA Japanese Fusion Restaurant της Γλυφάδας, που λειτουργεί επίσης καθημερινά.

 Ημέρες λειτουργίας: Καθημερινά Παρασκευή & Σάββατο – Σάκης Ρουβάς  
#EstateSeaside 
#EstateOfSakis  
www.akrotirilounge.gr  
www.estateathens.com facebook.com/Akrotiri  
facebook.com/EstateAthens instagram.com/akrotiri/  
instagram.com/EstateAthens 
twitter.com/EstateAthens   
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 9859147-9 
Βασ. Γεωργίου Β5, Παραλία Αγίου Κοσμά, 167 77, Άλιμος