Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Τα «σημάδια» για βιβλική καταστροφή από τη σημερινή διέλευση του Ερμή! - Βίντεο

 Η ευθυγράμμιση του Ερμή με τη Γη, που συμβεί σήμερα, μπορεί να σηματοδοτεί και την τελική ευθεία της ανθρωπότητας στον δρόμο προς τον όλεθρο. Νέα θεωρία, που κυκλοφορεί ευρέως τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο διαδίκτυο, συνδέει τη σημερινή διέλευση με μια βιβλική προφητεία καταστροφής.  
 Συγκεκριμένα το κανάλι του YouTube, Prophetico, ανέβασε την περασμένη εβδομάδα ένα βίντεο στο οποίο αναλύεται η....
σύνδεση ανάμεσα στην ευθυγράμμιση των πλανητών και των αστερισμών, και αφήνεται να εννοηθεί ότι το φαινόμενο αυτό θα είναι μεγάλης σημασίας.  
 Το σπάνιο πέρασμα του Ερμή μπροστά από τον Ήλιο συμβαίνει μόνο 13 φορές ανά αιώνα (το τελευταίο συνέβη το 2006). Ωστόσο ο αφηγητής λέει ότι αυτήν τη φορά υπάρχουν άλλοι παράγοντες που αποτελούν ενδείξεις ότι στον ουρανό θα ξεδιπλωθούν τα σημάδια της προφητείας της καταστροφής.  
 Πρώτα απ' όλα, όταν το ιωβηλαίο του ματωμένου φεγγαριού μετριέται από την εβραϊκή πρωτοχρονιά (Rosh Hashanah) του 2015, η μετάβαση του Ερμή πέφτει στις 240 μέρες, δηλαδή 40 μέρες νωρίτερα από τον πλήρη κύκλο γέννησης. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, όπως τονίζεται στο βίντεο, αφού ο αριθμός 40 εμφανίζεται πολύ συχνά στη Βίβλο. Για παράδειγμα, ο Μωυσής πέρασε 40 μέρες με τον Θεό στο Όρος Σινά και ο Ιησούς νήστεψε 40 μέρες.  
 Επίσης, στις 6 Μαΐου πραγματοποιήθηκε και το ξεκίνημα του κύκλου του νέου φεγγαριού αλλά και ενός σούπερ φεγγαριού. Το Prophetico εξηγεί ότι η Σελήνη θα είναι ακριβώς τριών ημερών την ώρα που θα γίνεται η 7,5 ωρών διέλευση, «που σχετίζεται με τα σαρκικά αμαρτήματα στη Βίβλο». Από την οπτική γωνία της Ιερουσαλήμ, η θέση της ημισελήνου στην ευθυγράμμιση με τον αστερισμό του Ωρίωνα «μετατρέπει την ομάδα του Ωρίωνα σε σκήπτρο. Το ίδιο το φεγγάρι μετατρέπεται σε δρεπάνι, οπότε κυριολεκτικά μετατρέπει την ομάδα του Ωρίωνα σ' ένα σκήπτρο που χτυπάει το λιοντάρι στο μάγουλο» αναφέρει το βίντεο.  

Ο Λέοντας της Ιουδαίας  

 Ο Ερμής, όπως εξηγεί, κάθεται στον αστερισμό του Λέοντα, ο οποίος με βιβλικούς όρους συμβολίζει τον Λέοντα της Ιουδαίας. «Αν ρίξει κανείς μια ματιά σε αυτό, θα προσέξει ότι ο Ωρίωνας είναι το σύμβολο του πλήγματος στο πέμπτο κεφάλαιο του προφήτη Μιχαία» επισημαίνει. Σε αυτό το κεφάλαιο ο προφήτης Μιχαίας ζητεί από τον Θεό να ρίξει τους ηγέτες «που έχουν διαφθείρει τον κόσμο και του έχουν πει ψέματα» καταλήγει. Για την έναρξη μιας «διετίας της κολάσεως», που θα αλλάξει την Ελλάδα και όλο τον πλανήτη, είχε κάνει λόγο η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου (Σχετικό άρθρο μας ΕΔΩ) στις προβλέψεις της σχετικά με τη διέλευση.