Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Λαμπερό εναρκτήριο πάρτι στο La Banane το νέο hot spot της παραλίας

 La Banane: Ένας επιλεγμένος χώρος, με αυθεντική ατμόσφαιρα εκεί που σκάει το κύμα... Ιδανικός all day προορισμός με μποέμ χαρακτήρα, διαμορφωμένος έτσι ώστε να απολαμβάνει κανείς σ'ένα open air μαγευτικό σκηνικό, τον εξαιρετικό καφέ, τα cocktails στο Beach Bar συνδυασμένα με το μπλε της θάλασσας, να χαλαρώνει με ούζο ξεχωριστούς μεζέδες και λιχουδιές, σε ένα ιδιαίτερα σχηματισμένο παρεΐστικο μέρος και να ενθουσιαστεί με το ηλιοβασίλεμα, έχοντας τις καλύτερες γευστικές εντυπώσεις από τα πιάτα-πειρασμούς...
Tην Παρασκευή 13 Μαΐου έγιναν με απόλυτη επιτυχία τα εγκαίνια του La Banane όπου παρευρέθηκαν πλήθος επωνύμων και δόθηκε το σύνθημα για την αρχή των καλοκαιρινών πάρτι στην παραλία.  
 Ένα φαντασμαγορικό πάρτι υπό τους ήχους των DJs Νίκου Σαλπαδήμα και Πάολο Σάββα όπου παραβρέθηκαν πλήθος επώνυμων και μη φίλων. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  
 Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους η Αγγελική Ηλιάδη , η Σόφη Πασχάλη, η Νίνα Λοτσάρη , η Μάδγα Τσέγκου, ο ποδοσφαιριστής Ακης Ζήκος ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και πολλοί άλλοι.  
 La Banane: Η καλύτερη επιλογή για να ξεφύγει κανείς από το καθιερωμένο... Φαντάζεστε τίποτα καλύτερο;