Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Έρευνα: Πιο θορυβώδεις οι γυναίκες στο sex, όταν είναι... παράνομο

 Η ένταση των «επιφωνημάτων του πάθους» εξαρτάται από το πόσο καλά γνωρίζει κάποιος τον σύντροφό του.
 Πιο θορυβώδεις φαίνεται πως είναι οι γυναίκες όταν κάνουν σεξ, σε σχέση με τους αρσενικούς παρτενέρ τους, αποκαλύπτει μία νέα έρευνα, η οποία μάλιστα συνδέει και την ένταση των «επιφωνημάτων του πάθους» με την «νομιμότητα» του εκάστοτε δεσμού.  
 Σχεδόν το 88% των γυναικών που συμμετείχαν στην εν λόγω έρευνα παραδέχτηκαν ότι....
κάνουν «περισσότερο θόρυβο» από τον παρτενέρ τους κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, ενώ και το 64% των ανδρών επιβεβαίωσαν ότι οι ερωμένες τους τους «κλέβουν την παράσταση» στις προσωπικές τους στιγμές.  
 Στην διαδικτυακή έρευνα που διεξήγαγε ο ιστότοπος IllicitEncounters.com, το μεγαλύτερο site γνωριμιών για παντρεμένους της Βρετανίας, συμμετείχαν πάνω από 1.000 άτομα.  
 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, σχεδόν 7 στους 10 άνδρες δήλωσαν ότι το απολαμβάνουν όταν η παρτενέρ τους εκφράσει με ήχους την ικανοποίησή της κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες είναι επίσης υψηλό (62%).  
 Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες επισήμαναν ότι η ένταση των ήχων που παράγουν κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι πάντα η ίδια.   
 Ειδικότερα, 6 στις 10 γυναίκες παραδέχτηκαν ότι είναι πολύ πιο θορυβώδεις όταν βρίσκονται στο κρεβάτι με κάποιο άλλο άτομο εκτός από τον σύζυγό τους, με το αντίστοιχο ποσοστό στους άνδρες να φτάνει το 62%.