Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Λουκία Λαιμού : Υπάρχουν ακόμα όμορφες γυναίκες και με προσωπικότητα.

Όνομα : Λουκία 
Επίθετο: Λαιμού 
Ζώδιο :  Καρκίνος 
Σπουδές : Σχολή Μέλισσα – Υποκριτική, Χορός,  Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας, Γυμναστική στην AF STUDIES  
Ενδιαφέροντα : Τα ενδιαφέροντά της είναι ο χορός,  η γυμναστική, ο κινηματογράφος και το διάβασμα. 
Στόχος – Φιλοδοξίες : Να μπορέσει μια μερα να συνδιάσει τη ψυχολογία με τις τέχνες και όσα γνωρίζει και να τα χρησιμοποιήσει ως θεραπευτικά μέσα, κυρίως για μικρά παιδιά και για άτομα σε ανάγκη .
Και τώρα : Εργάζεται ως καθηγήτρια χορού, γυμναστικής, θεατρικής χορογραφίας και κινησιολογίας και είναι δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού σε μικρά παιδιά . Σπουδάζει Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας, παρακολουθεί σεμινάρια ψυχολογίας στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο και παρακολουθεί προγράμματα διπλώματος γυμναστικής στην  AF STUDIES. 
Στιγμή αδυναμίας :  Το να δει κάποιο ζώο η' άνθρωπο να υποφέρει και να μη μπορεί να βοηθήσει. Εκεί αισθάνεται τρομερα αδύναμη. 
Ελεύθερη – Δεσμευμένη :...
Δεσμευμένη 
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Η Λουκία μας απαντάει ''Υπάρχει, πώς δεν υπάρχει ! Μπορεί να έχει χαθεί λίγο με όλον αυτον τον επιφανειακό κόσμο των social media αλλα υπάρχει και είναι κρυμμένος στα πιο μικρά πράγματα !” 
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Το καλύτερο φλερτ που της κανει, λέει η Λουκία ότι είναι από το σύντροφό της τον Παύλο, ο οποίος ακόμη και τώρα συνεχίζει να τη φλερτάρει και δε τα έχει παρατήσει λόγω του ότι ''είναι σε σχέση''. 
Το ιδανικό αρσενικό : Να έχει χιούμορ, να χαμογελάει με τη καρδιά του, να είναι ευγενικός, καλόκαρδος,  φιλόδοξος και να φιλάει με πάθος. Επίσης, απαραίτητη προυπόθεση να αγαπάει τα ζώα! 
Έχεις 3 ευχές: 1-Το να χαμογελάμε ολοι περισσότερο, ακόμη και για πιο απλά πράγματα. 2-Το να νιώθουμε όλοι περισσότερο ευτυχισμένοι με αυτά που έχουμε και όχι διαρκώς να επιζητούμε κάτι καλύτερο. 3-Να επαναφερθεί η επικοινωνία των ανθρώπων έξω από τα social media και να ενωθούν περισσότερο οι οικογένειες . 
Αγαπημένη ταινία : “V for Vendetta” και “Τελευταία έξοδος, Ριτα Χέιγουορθ” 
Στέκι : το Τσι Τσί στη Γλυφάδα και το Fuego στη Νέα Σμύρνη 
Αξεσουάρ : Δείχνει προτίμηση σε οποιοδήποτε αξεσουάρ έχει καποια συναισθηματική αξία η' είναι δώρο απο κάποιο αγαημένο πρόσωπο. 
Ταξίδι : Πρώτη της επιλογή είναι το να έχει μαζί της καλή παρέα και δεύτερο έρχεται ο προορισμός. 
Καλή και κακή συνήθεια : Το ότι είναι παράλληλα και εργασιομανής και τελειομανής. 
Facebook name : Loukia Laimos 
Twitter : Loukia Lemos 
Instagram: Loukia Lemos