Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Θέλουν πολύ αίμα στην Ευρώπη για να φοβηθούν οι άλλοι λαοί και θα το έχουν !

Του Γιώργου Παπαγεωργίου

 Δεν πρόλαβαν να καταμετρούν την τελευταία ψήφο στην  Βρετανία και η αιμοσταγής Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε "Η ειρήνη που έχουμε στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι αυτονόητη"  
 Ο λαός που αιματοκύλισε την Ευρώπη δύο φορές μέσα σε έναν αιώνα απειλεί και πάλι με αίμα!  
 Όπως είχε πει ο  Τάκιτος,  Ρωμαίος ιστορικός, του 1ου αιώνα μ.Χ «Οι Γερμανοί δεν δείχνουν καμιά προτίμηση στην...
ειρήνη… Πιο δύσκολα θα πείσεις έναν Γερμανό να οργώσει τη γη και να περιμένει υπομονετικά την ετήσια απόδοση από το να προκαλέσει κάποιον εχθρό και να βραβευτεί με τραύματα. Θεωρεί άτολμο και ποταπό να κερδίζει με ιδρώτα αυτό που μπορεί να αγοράσει με αίμα». . . ! 
 «Να θυμόμαστε ότι η ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης ήταν αρχικά μια ιδέα ειρήνης», είπε η Καγκελάριος της Γερμανίας 'Ανγκελα Μέρκελ, η οποία εξέφρασε τη λύπη της για την απόφαση των Βρετανών, μίλησε για «σημείο καμπής» στην Ευρώπη, αλλά τόνισε ότι οι μελλοντικές συνέπειες της σημερινής εξέλιξης, θα εξαρτηθούν από τους χειρισμούς των υπόλοιπων 27 κρατών-μελών της ΕΕ. 
 Ουσιαστικά ήταν σαν να έλεγε ότι να καθίσουν φρόνιμα οι άλλες 27 χώρες για να μην επιβάλει τις ορέξεις της η Γερμανία δια της βίας, του πολέμου και του αίματος! 

 Δεν άντεξα και έβαλα τα γέλια μόνος όταν διάβασα στις δηλώσεις την Άνγκελα Μέρκελ να μιλάει για δημοκρατία, ειρήνη, ασφάλεια και ανάπτυξη!  

 Ρε παιδιά εκεί στην Γερμανία τι πίνεται και δεν μας δίνεται; 

 Ειδικότερα η πιθανός μαστουρομένη (Γιατί αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω) καγκελάριος είπε... 

 'Ότι "Συχνά οι άνθρωποι εκφράζουν θεμελιώδεις ανησυχίες σχετικά με την ευρωπαϊκή ενοποίηση και τόνισε ότι «πρέπει να καταστήσουμε σαφές σε αυτούς τους ανθρώπους πώς η Ευρώπη βελτιώνει συγκεκριμένα τη ζωή τους» και ότι η Ευρώπη αποτελεί εγγύηση ειρήνης, ευημερίας και δημοκρατίας. Οι προκλήσεις του σημερινού κόσμου είναι πολύ μεγάλες για να μπορούν να τις αντιμετωπίσουν μεμονωμένα κράτη, πρόσθεσε, για να επαναλάβει την πάγια θέση της ότι μόνο από κοινού μπορεί η Ευρώπη να διαφυλάξει τα συμφέροντά της στον σημερινό παγκόσμιο ανταγωνισμό. «Ακόμη και αν είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς για μας, δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης ήταν μια ιδέα ειρήνης. Βλέπουμε όλοι ότι ο κόσμος βρίσκεται σε αναταραχή. Η ειρήνη που έχουμε στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι αυτονόητη», σημείωσε, αλλά έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αρκετά ισχυρή ώστε να δώσει τη σωστή απάντηση στη σημερινή μέρα.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αναταραχές στην Ευρώπη, με άξονα τους λαθρομετανάστες που έχει πλημμυρίσει με την πολιτικής της η Γερμανία. Αναταραχές τρομοκρατίας, με ενορχηστρωτή την Γερμανική Καγκελαρία, διότι ώς γνωστόν ο φόβος φυλάει τα έρμα! Κανένα πρόβατο δεν πρέπει να φύγει από το μαντρί πια μια και ο λύκος είναι μέσα σε αυτό και δεν πρέπει να χάσει ως τροφή του κανένα από αυτά. 

Το 4ο Ράιχ πια δήλωσε και επισήμως την παρουσία του!