Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

Δραματική επιστολή Ρώσων κατοίκων Αμερικής προς τους Αμερικανούς πολίτες.

 Εμείς, οι υπογράφοντες, οι Ρώσοι που ζουν και εργάζονται στις ΗΠΑ. Έχουμε παρακολουθούν με αυξανόμενη ανησυχία καθώς οι τρέχουσες πολιτικές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ μας έχουν θέσει σε μια εξαιρετικά επικίνδυνη πορεία σύγκρουσης με τη Ρωσική Ομοσπονδία, καθώς και με την Κίνα. Πολλοί σεβαστή, πατριωτικό τους Αμερικανούς, όπως ο Paul Craig Roberts, Stephen Cohen, Philip Giraldi, Ray McGovern και πολλοί άλλοι έχουν τις προειδοποιήσεις ενός διαφαινόμενη Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αλλά οι φωνές τους έχουν όλα, αλλά έχασε μεταξύ των φασαρία μιας μαζικής ενημέρωσης που είναι γεμάτη από παραπλανητικές και ανακριβείς ιστορίες που χαρακτηρίζουν τη...
ρωσική οικονομία, όπως είναι το χάος και η ρωσική στρατιωτική αδύναμο-όλα στηρίζονται σε κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Αλλά εμείς - γνωρίζοντας τόσο τη ρωσική ιστορία και την τρέχουσα κατάσταση της ρωσικής κοινωνίας και τη ρωσική στρατιωτική - δεν μπορούν να καταπιούν αυτά τα ψέματα.  
 Τώρα αισθάνομαι ότι είναι καθήκον μας, σαν Ρώσοι που ζουν στις ΗΠΑ, να προειδοποιήσουμε τον αμερικανικό λαό ότι τους λένε ψέματα για να, και να τους πουν την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι απλά αυτή: Αν υπάρχει πρόκειται να είναι ένας πόλεμος με τη Ρωσία, τότε οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι βέβαιο ότι θα καταστραφούν, και οι περισσότεροι από εμάς θα καταλήξει νεκροί.  
 Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω και να θέσει το τι συμβαίνει σε ένα ιστορικό πλαίσιο. Η Ρωσία έχει υποστεί μια μεγάλη στα χέρια των ξένων εισβολέων, χάνοντας 22 εκατομμύρια άνθρωποι στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι περισσότεροι από τους νεκρούς ήταν άμαχοι, επειδή η χώρα εισβολή, και οι Ρώσοι έχουν ορκιστεί ποτέ να αφήσει μια τέτοια καταστροφή να συμβεί ξανά.   
 Κάθε φορά που επιχήρησε κάποιος να ειβάλει στην Ρωσία αυτή αναδήξθικε νικητής. Το 1812 ο Ναπολέων εισέβαλε στην Ρωσία., το 1814 το ρωσικό ιππικό οδήγησε πίσω στο Παρίσι. Στις 22 Ιουνίου του 1941, η Luftwaffe του Χίτλερ βομβάρδισαν Κίεβο? Στις 8 Μαΐου 1945, τα σοβιετικά στρατεύματα επέλασαν στο Βερολίνο. Όμως οι καιροί έχουν αλλάξει από τότε. 
 Αν ο Χίτλερ ήταν να επιτεθεί Ρωσία σήμερα, θα ήταν νεκρός 20-30 λεπτά αργότερα, μέσα στο καταφύγιό του τα οποία θα είχαν μετατραπει σε λαμπερά ερείπια από ένα χτύπημα υπερηχητικού πυραύλου Kalibr που θα είχε ξεκίνησει από ένα μικρό ρωσικό πολεμικό πλοίο κάπου στη Βαλτική Θάλασσα. Οι επιχειρησιακές ικανότητες του νέου ρωσικού στρατιωτικού έχουν πιο πειστικά αποδειχθεί κατά τη διάρκεια της πρόσφατης δράσης κατά ISIS, Al Nusra και άλλων ξένων που χρηματοδοτούνται τρομοκρατικών ομάδων που δρουν στη Συρία.   
 Πριν από πολύ καιρό η Ρωσία έπρεπε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις πολεμώντας μάχες γης στην επικράτειά της, τότε δρομολόγηση μια αντι-εισβολής? αλλά αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητη. νέα όπλα της Ρωσίας κάνουν αντίποινα άμεσα, μη ανιχνεύσιμα, ασταμάτητα και απόλυτα θανατηφόρα. 
 Έτσι, αν αύριο ένας πόλεμος ήταν να ξεσπάσει ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Ρωσία, είναι εγγυημένο ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να σβηστεί. Τουλάχιστον, δεν θα υπάρχει, ηλεκτρικό δίκτυο, internet, Θα καταστραφούν αγωγοί πετρελαίου και φυσικού αερίου, διακρατικό σύστημα αυτοκινητόδρομων, δεν θα λειτουργεί καμία αεροπορική μεταφορά ή πλοήγηση GPS-based. Τα χρηματοοικονομικά κέντρα θα βρίσκονται σε ερείπια. Κυβέρνηση σε κάθε επίπεδο, θα σταματήσουν να λειτουργούν. ΗΠΑ ένοπλες δυνάμεις που σταθμεύουν σε όλο τον κόσμο δεν θα είναι πλέον να ανατροφοδοτείται. Σε ένα μέγιστο, το σύνολο ξηράς των ΗΠΑ θα καλύπτονται από ένα στρώμα του ραδιενεργού τέφρας.    
 Σας το λέμε αυτό δεν είναι κινδυνολογία, αλλά επειδή, βάσει των όσων γνωρίζουμε, είμαστε οι ίδιοι σε συναγερμό. Εάν επιτέθηκαν, η Ρωσία δεν θα υποχωρήσει? ότι θα προβεί σε αντίποινα, και αυτή θα εξολεθρεύει εντελώς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ηγεσία των ΗΠΑ έχει κάνει ό, τι μπορούσε για να ωθήσει την κατάσταση στο χείλος της καταστροφής.    
 Κατ 'αρχάς, αντι-ρωσικές πολιτικές της έχουν πείσει τη ρωσική ηγεσία ότι όποια παραχωρήση ή διαπραγματεύση κάνει με τη Δύση είναι μάταιη. Έχει γίνει φανερό ότι η Δύση θα υποστηρίξει πάντα οποιοδήποτε άτομο, η μετακίνηση ή κυβέρνηση που είναι αντι-ρωσική, είτε πρόκειται για φορολογική απάτη ρωσική ολιγαρχία, καταδικασμένοι εγκληματίες ουκρανική πολέμου, Σαουδική υποστηρίζεται Ουαχάμπι τρομοκρατών στην Τσετσενία ή πανκ καθεδρικό ναό-βεβηλώνοντας στη Μόσχα.    
 Τώρα που το ΝΑΤΟ, κατά παράβαση της προηγούμενης υποσχέσεις της, έχει επεκταθεί μέχρι και τα σύνορα της Ρωσίας με τις δυνάμεις των ΗΠΑ αναπτύσσονται στις χώρες της Βαλτικής εντός της εμβέλειας του πυροβολικού της Αγίας Πετρούπολης, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας, οι Ρώσοι έχουν πουθενά άφησε να υποχωρήσουν. Δεν θα επιτεθεί ούτε θα υποχωρήσει ή την παράδοση.   
 Η ρωσική ηγεσία έχει πάνω από το 80% της λαϊκής υποστήριξης? το υπόλοιπο 20% φαίνεται να αισθάνονται ότι είναι πάρα πολύ μαλακό σε αντίθετες Δυτική καταπάτηση. Αλλά η Ρωσία θα προβεί σε αντίποινα, και μια πρόκληση ή ένα απλό λάθος θα μπορούσε να προκαλέσει μια αλληλουχία γεγονότων που θα τελειώσει με τα εκατομμύρια των Αμερικανών νεκρών και των ΗΠΑ σε ερείπια. Σε αντίθεση με πολλούς Αμερικανούς που βλέπουν τον πόλεμο ως μια συναρπαστική, νικηφόρα ξένων περιπέτεια, οι Ρώσοι το μίσος και το φόβο του πολέμου, αλλά είναι επίσης έτοιμη για αυτό, και έχουν προετοιμάζεται για πόλεμο για πολλά χρόνια τώρα. προετοιμασίες τους ήταν πιο αποτελεσματική.   
 Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, που σπαταλάει ανείπωτη δισεκατομμύρια σε αμφίβολες προγράμματα υπερτιμημένα όπλων, όπως το κοινό μαχητικό έργο F-35, οι Ρώσοι είναι πολύ τσιγκούνης με την άμυνα ρούβλια τους, να πάρει όσο 10 φορές το bang for the buck σε σύγκριση με την φουσκωμένη άμυνας των ΗΠΑ βιομηχανία. Ενώ είναι αλήθεια ότι η ρωσική οικονομία έχει πληγεί από τις χαμηλές τιμές της ενέργειας, είναι πολύ από το να είναι σε χάος και η επιστροφή στην ανάπτυξη αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους.   
 Ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν αποκάλεσε κάποτε τη Ρωσία "ένα βενζινάδικο μεταμφιεσμένη ως χώρα." Λοιπόν, είπε ψέματα. Ναι, η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στον κόσμο και ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας πετρελαίου, αλλά είναι επίσης ο μεγαλύτερος εξαγωγέας στον κόσμο των σιτηρών και της τεχνολογίας της πυρηνικής ενέργειας. Είναι τόσο προηγμένη και εξελιγμένη κοινωνία, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες.   
 Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας, τόσο συμβατικών και πυρηνικών, είναι τώρα έτοιμοι να πολεμήσουν, και είναι περισσότερο από έναν αγώνα για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, ειδικά αν ένας πόλεμος εκρήγνυται οπουδήποτε κοντά στα ρωσικά σύνορα, αλλά ένας τέτοιος αγώνας θα είναι αυτοκτονικό για όλες τις πλευρές.   
 Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ένα συμβατικό πόλεμο στην Ευρώπη τρέχει μια ισχυρή πιθανότητα πολύ γρήγορα στροφή των πυρηνικών, και ότι οποιαδήποτε πυρηνική απεργία των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ στις ρωσικές δυνάμεις ή του εδάφους θα προκαλέσει αυτόματα μια αντιποίνων ρωσικό πυρηνικό πλήγμα στις ηπειρωτικές ΗΠΑ. Σε αντίθεση με ανεύθυνες δηλώσεις που έκαναν ορισμένοι αμερικανική προπαγανδιστές, αμερικανικά συστήματα αντι-βαλλιστικών πυραύλων είναι ανίκανοι θωράκιση τον αμερικανικό λαό από ένα ρωσικό πυρηνικό πλήγμα. Η Ρωσία έχει τα μέσα για να χτυπήσει στόχους στις ΗΠΑ με πυρηνικά μεγάλου βεληνεκούς, καθώς και τα συμβατικά όπλα.   
 Ο μόνος λόγος για τον οποίο οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν βρεθεί σε πορεία σύγκρουσης, αντί εκτόνωση των εντάσεων και τη συνεργασία σε ένα ευρύ φάσμα διεθνών προβλημάτων, είναι η πεισματική άρνηση της ηγεσίας των ΗΠΑ να αποδεχθούν τη Ρωσία ως ισότιμο εταίρο. Ουάσιγκτον είναι νεκρό σύνολο για να είναι η «παγκόσμιος ηγέτης» και το «απαραίτητο έθνος», ακόμη και την επιρροή της ελαττώνεται σταθερά στον απόηχο μιας σειράς της εξωτερικής πολιτικής και της στρατιωτικής καταστροφές, όπως το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη, τη Συρία, την Υεμένη και την Ουκρανία .    
 Συνεχίζεται αμερικανική παγκόσμια ηγεσία είναι κάτι που ούτε η Ρωσία, ούτε η Κίνα, ούτε οι περισσότερες από τις άλλες χώρες που είναι πρόθυμες να αποδεχθούν. Αυτή η σταδιακή αλλά εμφανή απώλεια της δύναμης και της επιρροής έχει προκαλέσει η αμερικανική ηγεσία να γίνει υστερική, και είναι, αλλά ένα μικρό βήμα από την υστερική με τάσεις αυτοκτονίας. οι πολιτικοί ηγέτες της Αμερικής θα πρέπει να τεθούν υπό το ρολόι αυτοκτονίας.  
 Πρώτα απ 'όλα, είμαστε έκκληση προς τους διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ναυάρχου William Fallon ο οποίος, όταν ρωτήθηκε για έναν πόλεμο με το Ιράν, σύμφωνα με πληροφορίες απάντησε "όχι στο ρολόι μου." Γνωρίζουμε ότι δεν είστε αυτοκτονίας, και ότι δεν θέλετε να πεθάνει για χάρη της out-of-touch αυτοκρατορικής ύβρης. Εάν είναι δυνατόν, παρακαλείσθε να ενημερώσετε το προσωπικό, τους συναδέλφους σας και ειδικά μη στρατιωτικών τους ανωτέρους σας ότι ένας πόλεμος με τη Ρωσία δεν θα συμβεί στο ρολόι σας. Τουλάχιστον, πάρτε ότι οι ίδιοι ενεχύρου και, θα πρέπει να έρθει η ημέρα ποτέ, όταν εκδοθεί η αυτοκτονική προκειμένου, να αρνηθεί να εκτελέσει με το σκεπτικό ότι είναι εγκληματική.    
 Να θυμάστε ότι, σύμφωνα με το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης "Για να ξεκινήσει έναν πόλεμο της επίθεσης ... δεν είναι μόνο ένα διεθνές έγκλημα? είναι το υπέρτατο διεθνές έγκλημα που διαφέρουν μόνο από τα άλλα εγκλήματα πολέμου κατά το ότι περιέχει μέσα της το συσσωρευμένο κακό του συνόλου. »Από τη Νυρεμβέργη," ήμουν απλά παρακάτω εντολές "δεν είναι πλέον έγκυρη άμυνα. Παρακαλώ μην είναι εγκληματίες πολέμου.  
 Έχουμε, επίσης, έκκληση προς τον αμερικανικό λαό να λάβει ειρηνική αλλά δυναμική δράση για να αντιταχθεί σε κάθε πολιτικό ή κόμμα που δραστηριοποιείται στην ανεύθυνη, προκλητική Ρωσία-δολώματος, και ότι συγχωρεί και υποστηρίζει μια πολιτική περιττό αντιπαράθεση με μια πυρηνική υπερδύναμη που είναι ικανή να καταστρέψει ολόκληρη την Αμερική περίπου μέσα σε μια ώρα. Μίλα, να σπάσει το φράγμα των μέσων μαζικής προπαγάνδας των μέσων ενημέρωσης, και να κάνει τους συναδέλφους τους Αμερικανούς σας επίγνωση της τεράστιας κίνδυνο μιας αντιπαράθεσης μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ.  
 Δεν υπάρχει αντικειμενικός λόγος για τον οποίο οι ΗΠΑ και η Ρωσία θα πρέπει να εξετάσει κάθε άλλο αντιπάλους. Η τρέχουσα αντιπαράθεση είναι εξ ολοκλήρου το αποτέλεσμα των ακραίων απόψεων της νεοσυντηρητικής λατρείας, τα μέλη της οποίας είχαν τη δυνατότητα να διεισδύσει στην αμερικανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση υπό τον πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, και οι οποίοι θεωρούν κάθε χώρα που αρνείται να υπακούσει προσταγές τους ως ένας εχθρός που πρέπει να συνθλίβονται.    
 Χάρη στις άοκνες προσπάθειές τους, πάνω από ένα εκατομμύριο αθώοι άνθρωποι έχουν ήδη πεθάνει στην πρώην Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία, το Πακιστάν, την Ουκρανία, την Υεμένη, τη Σομαλία και σε πολλές άλλες χώρες - όλα αυτά εξαιτίας της μανιακό επιμονή τους ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να είναι μια παγκόσμια αυτοκρατορία, δεν είναι απλά μια τακτική, φυσιολογική χώρα, και ότι κάθε εθνικός ηγέτης πρέπει είτε να υποκλιθεί μπροστά τους ή να ανατραπεί. Στη Ρωσία, αυτή η ακαταμάχητη δύναμη αντιμετώπισε επιτέλους ένα ακίνητο αντικείμενο.  
 Πρέπει να αναγκαστεί να υποχωρήσει πριν μας καταστρέψει όλους. Είμαστε απόλυτα και κατηγορηματικά βέβαιο ότι η Ρωσία δεν πρόκειται ποτέ να επιτεθούν οι ΗΠΑ, ούτε κανένα κράτος μέλος της ΕΕ, ότι η Ρωσία δεν είναι καθόλου ενδιαφέρονται για την αναδημιουργία της ΕΣΣΔ, και ότι δεν υπάρχει «ρωσική απειλή» ή «ρωσική επιθετικότητα." Ένα μεγάλο μέρος της Ρωσίας πρόσφατη οικονομική επιτυχία έχει πολλά να κάνει με την αποβολή της πρώην Σοβιετικής εξαρτήσεις, επιτρέποντας της να ακολουθήσει μια «η Ρωσία πρώτα» πολιτική. Αλλά είμαστε εξίσου βέβαιο ότι αν η Ρωσία δέχεται επίθεση ή ακόμη και απείλησε με επίθεση, δεν θα υποχωρήσει, και ότι η ρωσική ηγεσία δεν θα "αναβοσβήνει".  
 Με μεγάλη θλίψη και βαριά καρδιά θα κάνουν ορκιστεί το καθήκον τους και να απελευθερωθεί ένα πυρηνικό καταιγισμό από την οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες ποτέ δεν θα ανακάμψει. Ακόμα κι αν ολόκληρη η ρωσική ηγεσία σκοτώνεται σε μια πρώτη απεργία, το λεγόμενο (το σύστημα "Perimetr") "Dead Hand" θα ξεκινήσει αυτόματα αρκετά πυρηνικά για να εξαφανίσει τις ΗΠΑ από το πολιτικό χάρτη. Αισθανόμαστε ότι είναι καθήκον μας να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να αποτρέψει μια τέτοια καταστροφή.     
Ευγενία Gurevich, Ph.D. http://thesaker.ru  Victor Katsap, PhD, Sr. Επιστήμονας  
NuFlare Τεχνολογίας America, Inc.  
Ντμίτρι Ορλώφ http http://cluborlov.blogspot.com

  
Η Saker (Α Raevsky) http://thesaker.is