Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Τρίο με gay, πίτμπουλ και ιερόδουλη!

 Αηδία και αποστροφή προκαλούν οι αποκαλύψεις μιας ιερόδουλης για πελάτη της στην περιοχή του Ζωγράφου, ο οποίος την πλήρωνε για να συμμετέχει στις εκτός ορίων σεξουαλικές ορέξεις του.  
 Η γυναίκα έφριξε όταν διαπίστωσε, σύμφωνα με την καταγγελία της, ότι ο 45χρονος επιχειρηματίας, διαζευγμένος και πατέρας δύο αγοριών (ηλικίας 11 και 13 ετών), εκτόνωνε τις gay φαντασιώσεις του, αλλά κυρίως τα αρρωστημένα ένστικτά του, κακοποιώντας το κουτάβι του (φωτό πάνω δεξιά)!  
 Η Ν.Σ. δεν άντεξε να βλέπει το εννέα μηνών αρσενικό πίτμπουλ να κακοποιείται και αποφάσισε να καταγγείλει τον ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, επειδή εργάζεται...
παράνομα, δεν έκανε επώνυμη καταγγελία και προτίμησε να αναφέρει την τρομακτική εμπειρία της τηλεφωνικά σε εθελόντρια της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης των Ζώων και του site zoosos.gr. Η Μάρθα Πουλτίδου, που έμεινε εμβρόντητη όταν άκουσε όσα της περιέγραψε στις 21 Μαΐου η 21χρονη πόρνη, κατέγραψε την καταγγελία της για την κτηνοβασία που φέρεται ότι διέπραξε ο 45χρονος και την έκκλησή της να σωθεί ο μικρός Σόουλ (σημαίνει «ψυχή»).  
 «Εχω έναν τακτικό πελάτη τρεις τέσσερις φορές την εβδομάδα. Θέλει κοπέλα που να παίζει ενεργητικό ρόλο στο σεξ. Αυτός να είναι ο παθητικός κι εγώ να χρησιμοποιώ σεξουαλικά βοηθήματα για να τον ικανοποιήσω. Εχει στο δωμάτιό του, πέρα από μια σακούλα δονητές, και ένα τεράστιο κλουβί με έναν σκύλο μέσα. Το σκυλί, ράτσας πίτμπουλ, είναι δεμένο. Ο κύριος μπαίνει μέσα στο κλουβί και βιάζει το σκυλί, ενώ εγώ ικανοποιώ αυτόν απέξω με δονητή! Δεν αντέχω άλλο να το βλέπω αυτό. Τα στοιχεία του κυρίου είναι (...). Σας παρακαλώ, κάντε κάτι, αλλά μη με ανακατέψετε, γιατί είμαι παράνομη» ανέφερε σοκαρισμένη η νεαρή!Λίγα 24ωρα μετά η Μάρθα Πουλτίδου ενημέρωσε την εισαγγελέα Προστασίας Ζώων Πετρούλα Μακρή μαζί με τον Βαγγέλη Δρίβα, ο οποίος βοηθά φιλόζωους να καταγγέλλουν κακοποιήσεις ζώων. Η εισαγγελέας έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση από τις αστυνομικές Αρχές και να προχωρήσει η διαδικασία απομάκρυνσης του τετράποδου.  
 Στις 25 Μαΐου άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου κατέσχεσαν το ζώο κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Αν και ο 45χρονος αρνιόταν να παραδώσει τον Σόουλ, πιθανώς φοβήθηκε ότι η Αστυνομία θα τον πάρει με χειροπέδες από το κατάστημά του και τελικά συναίνεσε.  

Γνωμάτευση  

 Νομοκτηνίατρος της Περιφέρειας που εξέτασε το σκυλάκι δεν βρήκε στοιχεία που να μαρτυρούν σεξουαλική κακοποίηση, όμως οι καταγγέλλοντες ζήτησαν από την εισαγγελέα να ορίσει και νέα εξέταση του πίτμπουλ. 
 Ετσι στις 10 Ιουνίου ο τετράποδος Σόουλ μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο της Ειρήνης Ταπούτη στη Χαλκίδα, η οποία αναφέρει στη γνωμάτευσή της (περιλαμβάνεται στη δικογραφία) ότι εξέτασε δακτυλοσκοπικά τον πρωκτό του, αλλά και με τη χρήση διαστολέα χωρίς νάρκωση και χωρίς τη χρήση λιπαντικού. Σύμφωνα με την κτηνίατρο, το σκυλί δεν αντέδρασε, αντιθέτως έδειξε υποταγή! Ο σφιγκτήρας του σκύλου βρέθηκε χαλαρός, «χωρίς νευρολογικά σύνοδα, αλλά και χωρίς ερεθισμό στον βλεννογόνο».  
 Έκτοτε ο Σόουλ φιλοξενείται σε εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης των Ζώων. Εις βάρος του επιχειρηματία σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση ζώου και αφέθηκε ελεύθερος, ώσπου να οριστεί τακτική δικάσιμος. Για το θέμα η Μάρθα Πουλτίδου έδωσε ένορκη κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου στις 27 Μαΐου και συμπληρωτική στις 13 Ιουνίου. Κατά πληροφορίες, πείστηκε να καταθέσει και η 21χρονη.
πηγή