Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Το χρονικό της κρίσης σήμερα - ΝΑΤΟ vs ΕΣΣΔ - Ένα βήμα πριν την πυρηνική σύγκρουση;

Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Για να είμαι σύντομος στην εισαγωγή μου, θα ήθελα να θέσω το ερώτημα, πως θα σας φαινόταν αν ο Ρωσικός στόλος άρχιζε να κάνει γυμνάσια ανοιχτά της Καραϊβικής και πόσο θα ενοχλούσε αυτό τις ΗΠΑ?
 Οι πληροφορίες που περιέχει το άρθρο είναι σε συνεργασία site και bloggers με έδρα την Αμερική.  

22:14 χθες το βράδυ τοπική ώρα Δυτικής Αμερικής 
 Ασυνήθιστη στρατηγική...
δραστηριότητα παρατηρήθηκε στην Ρωσία.
23:01 
 Ασυνήθιστη στρατηγική δραστηριότητα  στις Ηνωμένες Πολιτείες 
23:32 
 Πολλαπλές απογειώσεις πολεμικών αεροσκαφών όλων των τύπων, από όλες τις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ. 
1:35 π.μ. Σήμερα το πρωί  Boeing RC135V το οποίο απογειώθηκε από το Mildenhall (UK) για να κάνει ένα υπηρέτησης επιθεώρηση μεγάλων τεθωρακισμένων και πεζικού, καταγράφει κινήσεις σε όλη την Ρωσία!  Συγκρίσεις μοτίβο δορυφορικών λήψεων επιβεβαιώνουν ότι σχεδόν όλες ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις έχουν αλλάξει θέση και μαζί με αυτές όλοι ρωσικοί δορυφόροι συχνότητες. 

1:42 π.μ.  - Πολύ καιρό κωδικοποιημένο μήνυμα κατά των ΗΠΑ "SkyKing" δίκτυο 8992 KHz

1:50 π.μ.  - OSINT και άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει πάει σε πλήρη λειτουργία πυρηνικών ετοιμότητα.  
 Στρατιωτικά κανάλια μεταδίδουν ασυνήθιστο κρυπτογραφημένα μηνύματα σε 11175 kHz.  
 Πηγές αναφέρουν ότι οι πολλαπλές πτήσεις αεροσκαφών των ΗΠΑ, πλήρως οπλισμένα βρίσκονται στον αέρα.  Σε μερικές βάσεις δεν υπάρχει ούτε ένα αεροσκάφος καθηλωμένο όλα είναι εν πτήση.   Η αντίδραση αυτή των ΗΠΑ φαίνεται να είναι αντανακλαστικό της ρωσικής δραστηριότητας, με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες έως τώρα.  Buzzer σε 4625 KHz δεν είναι πλέον ενεργό.

2:05 π.μ. το πρωί Επίσημος, δεν υπάρχει κάποιο είδος κρίσης. Ασυνήθιστα όμως πολυάριθμοι αξιωματούχοι εξαιρετικά υψηλού επίπεδου φθάνουν στο Πεντάγωνο.

2:23 π.μ. Εντοπίζεται δραστηριότητα Β52.  ANDERSEN AFB, Γκουάμ.

2:45 π.μ. Στρατιωτική δραστηριότητα του ΝΑΤΟ λαμβάνει χώρα στη Βαλτική 

3:00 π.μ.  Έντονη κινητικότητα στο ΝΑΤΟ σε εξέλιξη σύσκεψη υψηλόβαθμων στελεχών. Ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με την πραγματική φύση της κρίσης αυτής. 

4:23 π.μ.  Λαμβάνονται πληροφορίες από ευρωπαϊκές πηγές ότι πραγματοποιούνται ασυνήθιστα πολλές πτήσεις ΝΑΤΟικών μαχητικών σε όλη την Ευρώπη. Άγνωστο αν σχετίζονται με την τρέχουσα κατάσταση ή για άλλο λόγο.

Δυνάμεις των ΗΠΑ και ρωσικές δυνάμεις βρίσκονται ταυτόχρονα στον αέρα, πιθανότατα κινούνται προς έλεγχο σημείων. Δεν υπάρχουν αναφορές για τυχόν εμπλοκές. Τα επίγεια αυτοκινούμενα ραντάρ παίρνουν προκαθορισμένες αμυντικές θέσεις.  

4:32 π.μ. Τεράστια έκρηξη έπληξε αποθήκη πυρομαχικών σε στρατιωτικό πεδίο βολής στη νότια Ρωσία. Το Υπουργείο Άμυνας, δήλωσε ότι περίπου 600 άνθρωποι έχουν εκκενώσει τον χώρο.  Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Ashuluk πεδίο δοκιμών κοντά στην πόλη Αστραχάν της νότιας Ρωσίας.

6:23 π.μ Το ΝΑΤΟ έχει δώσει εντολή σε άγνωστο αριθμό C-130 να πετά συνεχώς πάνω από την Ευρώπη.   
όπως και σε 
10 F-16  
2 F-15  
2 A342  
1 C135  
1 P3  
1 A310  
1 EC35  
2 C17  
12 c-130  
1 K35R  
2 Eurofighter Typhoon  
1 M28B  
1 UH1

06.28πμ Πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν βαριά στρατεύματα και κινήσεις εξοπλισμού στην Ευρώπη και στη Ρωσία. Φαίνεται να είναι μια επίδειξη δύναμης προς στιγμήν. Στρατιωτικές πηγές δεν αναφέρουν τίποτα άλλο.
Κατά την διάρκεια της νύχτας υπάρχει εμφανή ένταση στον ουρανό της Συρίας και πηγές πιστεύουν ότι όλα αυτά στήνουν ένα σκηνικό πολέμου που κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα πυροδοτηθεί.