Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Μαρία Πολιτοπούλου: Σοκαριστικά όμορφη και σέξι θα μας απασχολήσει σύντομα

Όνομα : Μαρία 
Επίθετο: Πολιτοπούλου  
Ζώδιο : Δίδυμος 
Σπουδές : Φέτος θα ξεκινήσει ότι έχει σχέση με τον χορό. 
Ενδιαφέροντα : Χορός 
Στόχος – Φιλοδοξίες : Να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια και να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάματος και των τεχνών. 
Και τώρα : Τώρα δεν ασχολείται με κάτι, θέλει απλά να περάσει ένα όμορφο καλοκαίρι. 
Στιγμή αδυναμίας : Δε μπορεί να βλέπει παιδάκια στους δρόμους, να προσπαθούν κάτω από δύσκολες συνθήκες να βγάλουν χρήματα από τόσο μικρή ηλικία, να παλεύουν για τη ζωή. Σπαράζει η καρδιά της γι' αυτό και πάντα τους δίνει ότι μπορεί.  
Ελεύθερη – Δεσμευμένη :....
Πιστεύει ότι είναι μία πολύ προσωπική ερώτηση και δεν μας απαντάει. 
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Δυστυχώς το φλερτ στην εποχή μας σπανίζει και γι' αυτό κατά τη γνώμη της ευθύνεται το facebook. 
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Το ωραιότερο φλερτ που της έχουν κάνει ήταν ένα βράδυ που χόρευε, την κοιτούσε κάποιος πολύ ώρα και μετά πήγε ρώτησε το όνομά της και συνέχισε να χορεύει μαζί της. Την εντυπωσίασε γιατί δύσκολα πλέον κάποιος πηγαίνει να μιλήσει σε κάποια και πόσο μάλλον να χορέψει μαζί της. 
Το ιδανικό αρσενικό : Να είναι προστάτης, συναισθηματικός μαζί της και να μην φοβάται να τσακωθεί εάν κάποιος πειράξει την κοπέλα του. 
Έχεις 3 ευχές: Να διαγραφεί μια για πάντα ο ρατσισμός, να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο και να μην λείπει ο έρωτας από τη ζωή μας. 
Αγαπημένη ταινία : Seven pounds 
Στέκι : Δεν έχει στέκι πάει παντού αρκεί να υπάρχει καλή παρέα και πολύ χορός. 
Αξεσουάρ : Δεν αποχωρίζεται το ρολόι της, ένα ρολόι που φορούσε για χρόνια η μαμά της και έπειτα το χάρισε σε κείνη. 
Ταξίδι : Το ωραιότερο ταξίδι που έχει κάνει είναι η πενταήμερη που πήγε με το σχολείο στην Κρήτη. Θα της μείνουν αξέχαστες και οι στιγμές που πέρασε με τους συμμαθητές της και οι γνωριμίες που έκανε σε αυτό το ταξίδι. 
Καλή και κακή συνήθεια : Η καλύτερη συνήθεια που έχει είναι να τρώει σαλάτα καθημερινά με κάθε της γεύμα και η χειρότερη συνήθειά της είναι πως κοιμάται αργά το βράδυ. 
Facebook name : Maria Politopoulou 
Twitter : Μαρία Πολιτοπούλου 
Instagram: maria_politopoulou