Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Σόφη Αλεξάνδρου: Γυναικάρα, καλλιτεχνάρα με μουσικές ρίζες.

Όνομα : Σόφη  
Επίθετο: Αλεξάνδρου     
Ζώδιο : Υδροχόος 
Σπουδές : ΙΕΚ Αυγερινοπούλου Παιδαγωγικά/Θεατρικό παιχνίδι/Παιδικό τραγούδι/Κατασκευή παιχνιδιών/Ξένες γλώσσες/Πιάνο και Φωνητική στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών 
Στόχος – Φιλοδοξίες :Στόχος της να συνεχίζει τραγουδώντας την μουσική κληρονομιά που της άφησε ο πατέρας της και γνωστός τραγουδιστής Λάκης Αλεξάνδρου διατηρώντας το όνομα και τα τραγούδια του αναλλοίωτα στον χρόνο με σεβασμό ήθος και αξιοπρέπεια. Οι φιλοδοξίες της είναι να αγαπηθούν και να αγγίξουν όσες περισσότερες καρδιές τα καινούργια της τραγούδια ταξιδεύοντας μας όσο πιο μακριά γίνεται. 
Και τώρα : Περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα τραγουδώντας με τους αδελφούς Στέλιο και Άγγελο Διονυσίου στις συναυλίες αφιέρωμα ’’25 χρόνια χωρίς τον Στράτο’’. Συγχρόνος προετοιμάζει την δεύτερη δισκογραφική της δουλειά υπογράφοντας τραγούδια σε μουσική/στίχους δικούς της και του Ελληνικής καταγωγής Μπασίστα/Κιθαρίστα/Παραγωγού της...
Johnny Bacolas www.johnnybacolas.com ο οποίος υπήρξε μέλος της πιό δημοφιλoύς rock μπάντας στο Seatlle των ΗΠΑ  ’’Αlice in chains’’ και με τραγουδιστή τον Layne Staley να αφήνουν εποχή στην rock/grunge μουσική σκηνή και αργότερα στην δημιουργία,συμμετοχή και προσωπική του δόξα με την υπογραφή του μεγαλύτερου δισκογραφικού συμβολαίου Rock group στην ιστορία της Capitol Records το 1998 το γνωστό και επιτυχημένο συγκρότημα ’’second coming’’ με ένα απο τα πολλά Hits τραγούδια τους ’’The Unknown Rider’’ να ντύνει μουσικά την γνωστή ταινία με πρωταγωνιστή τον Βruce willis  στην ’’ Έκτη Άισθηση’’. 
Στιγμή αδυναμίας : Σε στιγμή αδυναμίας βρίσκεται με θέματα που αφορούν την οικογένειά της και πιο συγκεκριμένα στην ιδιαιτερότητα του αδερφού της. 
Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Κάπου ενδιάμεσα 
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Το γνήσιο ’’ανδρικό φλέρτ’’ παλαιάς κοπής ειναι υπό εξαφάνιση. Δυστυχώς οι ρόλοι εχουν αντιστραφεί! 
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Σταματημένη σε κεντρικό φανάρι της Αθήνας μέσα στο αυτοκίνητο της ένας άγνωστος ευγενικός οδηγός διπλανού αυτοκινήτου της πρόσφερε όλες τις ανθοδέσμες  πλανόδιου ανθοπώλη λέγοντας χαρακτηριστικά ’’τα λουλούδια στα λουλούδια’’ 
Το ιδανικό αρσενικό : Άντρας δυναμικός που θα την βάζει πάνω από όλα θα της σβήσει κάθε ανασφάλεια θα στηρίξει τις επιλογές της θα φροντίσει για αυτήν θα την κάνει να χαμογελά θα την σέβεται και θα την θαυμάζει γεμάτος τρυφερότητα ρομαντισμό και τρόπους ευγένειας. 
Έχεις 3 ευχές: Να γίνουν τα τραγούδια της επιτυχίες. Να ταξιδέψει στο Las Vegas για να γνωρίσει από κοντά το ίνδαλμά της την Celine Dion. Να σταματήσει το shopping therapy. 
Αγαπημένη ταινία : The Notebook 
Στέκι : Atlantis nightclub Ωρωπός  
Αξεσουάρ : Christian louboutin ψηλοτάκουνες γόβες   
Ταξίδι : Ταυλάνδη 
Καλή και κακή συνήθεια : Καλη συνήθεια ο απαραίτητος οκτάωρος ύπνος για την ξεκούραση των φωνητικών χορδών και της επιδερμίδας της. Κακή συνήθεια η κατανάλωση γλυκών πειρασμών στην θέα των οποίων δεν μπορεί να αντισταθεί. 
Facebook name : SOFI ALEXANDROU / Sofi alexandrou A 
Instagram: sofi alexandrou