Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Ο εγκλωβισμός σας από τα δικά σας λάθη....

 Σε όλη αυτή την αποσφράγιση, μέχρι αυτό το σημείο, σας έχει αποδειχθεί από πού έχει ξεκινήσει το κακό στο πλανήτη σας, ποιος είναι ο επικεφαλής και που είναι η έδρα του, ποιο ρόλο έχουν παίξει τα χρήματα ή τα πολύτιμα μέταλλα για τον εγκλωβισμό σας, ποιο ρόλο έχουν παίξει όλες οι εξουσίες, πόσο στημένα είναι όλα αυτά, πόσο σας έχουν διαιρέσει νομίζοντας ότι ο κάθε ένας από σας είναι διαφορετικός απ τον άλλον. 
 Οι πολιτικές και θρησκευτικές εξουσίες που μέχρι τώρα σας παγίδευαν, έχουν πλέον βοηθηθει και από την επιστήμη ώστε πλέον τα πάντα να ελέγχονται από το...
παγκόσμιο σύστημα που επεξεργάζεται οτιδήποτε υπάρχει με μοναδικό σκοπό να ελέγχεστε. 
 Όλα αυτά, μαζί με την βουδιστική κατάσταση σας έχουν δοθεί με ακρίβεια. Σας ξεκαθαρίσαμε ότι χωρίς τη γνώση του Βούδα, χωρίς αυτή την απόλυτη αυτογνωσία, τίποτα δεν θα μπορέσετε να πετύχετε.
 Αυτό όμως που είναι πάρα πολύ σημαντικό μέχρι τώρα και οφείλουμε να σας το καταδείξουμε με ακρίβεια και αφορά τα δικά σας λάθη, είναι τα εξής: Ενώ κρίνετε και κατακρίνετε και φωνάζετε για τον τρόπο που ασκείτε η εξουσία στον πλανήτη σας, που μέσα τους αυτές οι εξουσίες έχουν αυταρχισμό, (κι ας μιλάνε κάποιοι για στημένες δημοκρατίες), έχουν βία, αδικία, έχουν πείνα, δίψα, πόλεμο, ο νόμος του δυνατού να επιβληθεί στον αδύναμο με οποιοδήποτε τρόπο, αυτά ακριβώς κάνετε και σεις οι ίδιοι μεταξύ σας.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ