Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Εύη Χαραλαμπίδου : Η σέξι φιλόλογος... Αφού

Όνομα :  Εύη 
Επίθετο: Χαραλαμπίδου  
Ζώδιο : Παρθένος 
Σπουδές :Ιστορία και Εθνολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης  
Ενδιαφέροντα : Το κυριότερο ενδιαφέρον της Εύης περιτριγυρίζεται γύρω απ την σχολή της. Βέβαια ασχολείται με πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες όπως γυμναστήριο, για να αποφεύγει την ρουτίνα. 
Στόχος – Φιλοδοξίες : Η Εύη στοχεύει να τελειώσει τις σπουδές της και μελλοντικά να ακολουθήσει το επάγγελμα της φιλόλογου. 
Και τώρα : Τώρα ασχολείται με τις σπουδές της και παράλληλα εργάζεται σε μια καφετέρια. Στιγμή αδυναμίας : Δεν είχε κάποια στιγμή αδυναμίας ως τώρα γιατί γνωρίζει τα όρια της και μπορεί να ελέγξει τον εαυτό της.  
Ελεύθερη – Δεσμευμένη :...
Ελεύθερη 
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Φυσικά και υπάρχει κ ποτέ δεν θα πάψει να υπάρχει γιατί είναι ένα κομμάτι της ζωής μας. Βέβαια οι άντρες έχουν πάψει να είναι οι κυνηγοί με αποτέλεσμα όλο κ πιο συχνά γυναίκες να κάνουν την πρώτη κίνηση. 
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Το καλύτερο φλερτ που της έχουν κάνει ήταν κάτι το απρόσμενο. Έλαβε λουλούδια στο σπίτι της με μια κάρτα που έγραφε " εσύ είσαι το πιο ωραίο λουλούδι απ΄ όλα " με από κάτω το όνομα του. 
Το ιδανικό αρσενικό : Το ιδανικό αρσενικό για την Εύη είναι αρχικά ο άντρας που ξέρει τι θέλει. Ο συνδυασμός ωραίας  εμφάνισης και μυαλού (ωραίου μυαλού) είναι το καλύτερο δίδυμο. Ο ιδανικός άντρας είναι γλυκός, ρομαντικός αλλά και αλήτης. 
Έχεις 3 ευχές: εξάλειψη φτώχειας, περισσότερο ύπαρξη ανθρωπιάς και να σταματήσουν οι πόλεμοι. 
Αγαπημένη ταινία the Notebook .  Παρουσιάζεται η αληθινή αγάπη ενός ζευγαριού την οποία δεν την βρίσκεις πλέον εύκολα στις μέρες μας. 
Στέκι : Η Εύη όταν βγαίνει είτε για καφέ είτε για ποτό, προτιμά το avant garde.  
Αξεσουάρ : Αγαπημένα της αξεσουάρ είναι η τσάντα της και το ρολόι. 
Ταξίδι : Λατρεύει τα ταξίδια γι αυτό και έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες στην Ευρώπη, όπως Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία. 

Καλή και κακή συνήθεια : Μια καλή συνήθεια που έχει η Εύη είναι ότι της αρέσει να ακούει με προσοχή τα προβλήματα των φίλων της και να τους βοηθά. Άσχημη συνήθεια που έχει είναι πως ενώ ειναι δραστήρια, μπορεί καμιά φορά να <<πιάσει>> τον εαυτό της να τεμπελιάζει. 
Facebook name : Evi Charalampidou
Instagram: evi_sklt