Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Μαίρη Παπά: Θηλυκό υψηλού αισθησιακού επιπέδου

Όνομα : Μαίρη  
Επίθετο: Παπά  
Ζώδιο : Παρθένος 
Σπουδές : Ανώτερη Δραματική σχολή Αντρέας Βουτσινάς Θεσσαλονίκη 
Ενδιαφέροντα : Η σχολή της που την απασχολεί αρκετές ώρες την ημέρα. Το γυμναστήριο .Αλλά σίγουρα θα βρει χρόνο για να βγει για ποτό με τις κολλητές της. 
Στόχος – Φιλοδοξίες : : Να ασχοληθεί επαγγελματικά με την επικοινωνία αλλά και με το χώρο του modeling 
Και τώρα : Αυτόν το καιρό απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές γιατί όπως λέει από τον Οκτώβριο θα είναι μια δύσκολη χρόνια .. 
Στιγμή αδυναμίας : Τα γλυκά 
Ελεύθερη – Δεσμευμένη :
Τους τελευταίους μήνες δηλώνει ότι είναι ελεύθερη και δεν βρίσκεται σε κάποια σχέση. 
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Η Μαίρη δηλώνει ότι κολακεύεται όταν την φλερτάρουν και είναι πολύ συχνό φαινόμενο ωστόσο πολλές φορές έχει έρθει σε δύσκολη θέση . Θεωρεί ότι το καλύτερο φλερτ είναι το έξυπνο και όχι το χυδαίο φλερτ διότι είναι πιο κοντά στα γούστα της. Γοητεύεται περισσότερο από την εσωτερική και πνευματική καλλιέργεια του ατόμου και φέρνει σε δεύτερη μοίρα την εξωτερική εμφάνιση. 
Το ιδανικό αρσενικό : Το ιδανικό αρσενικό για την Μαίρη θα είναι κάποιος που θα ταιριάζουν πρώτα στις απόψεις τους γιατί θεωρεί ότι αλλιώς δύσκολα θα μπορούσε να συνυπάρξει . 
Έχεις 3 ευχές: Οι ευχές που μας δίνει είναι οι εξής: Είναι στις μέρες μας να βρούμε άτομα με αληθινή αγάπη προς εμάς ,όπως η ίδια δηλώνει πολύ ευτυχισμένη για τις επιλογές της στα άτομα που έχει κοντά της.. Να πραγματοποιηθούν μέχρι και τα πιο ακατόρθωτα όνειρα μας. Και τέλος Να φτιάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα για όλους μας  .   
Αγαπημένη ταινία : Η αγαπημένη της ταινία είναι η ' ένας υπέροχος άνθρωπος ' με τον Ράσελ Κρόου βασισμένη σε αληθινή ιστορία και θεωρεί ότι περνάει πολλά διδάγματα και ότι η δύναμη του ανθρώπου μπορεί να ξεπεράσει πολλά εμπόδια 
Στέκι : Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο στέκι αφού με τις φίλες της επισκέπτονται αρκετά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης 
Αξεσουάρ : Κινητό η προέκταση του χεριού της.   
Ταξίδι : Αγαπημένος προορισμός για διακοπές θεωρεί ότι είναι η Σκιάθος. Το πανέμορφο νησί που δηλώνει ερωτευμένη το οποίο θα ξανά επισκεφτεί σε λίγο καιρό για τρίτη φορά μέσα σε δύο χρόνια 
Καλή και κακή συνήθεια : Έχει όπως καλές έτσι και κακές συνήθειες. Μία κακή της συνήθεια είναι ότι πολλές φορές δεν δέχεται ο άλλος να έχει διαφορετική άποψη από την δική της αφού νευριάζει παρά πολύ όταν ακούει ρατσιστικά η σεξιστικά σχόλια. Και η καλή της είναι ότι σπάνια θα κακό χαρακτηρίσει κάποιον-α γιατί είναι της άποψης ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει στην ζωή του αρκεί να μην ενοχλεί τρίτους. 
Facebook name : Μαιρη Παπά 
Instagram: mary_papa_