Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Παιχνίδια με το μυαλό και οι πυλώνες της δημιουργίας

Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Σήμερα έχω διάθεση να παίξω λίγο με το μυαλό σας, την φαντασία και τους λίγο πιο σκεπτόμενους και αφυπνισμένους να τους κάνω να αναρωτηθούν αν δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα αυτό που ζούμε είναι αλήθεια η είναι ένα MATRIX όπως συνηθίζεται να λέμε. 
 Η πρόσφατη επίσκεψη μου στο νησί της Κρήτης και ειδικά στην παραλία του Μπάλου, με έκανε να ξεκλειδώσουν κάποιες δικλείδες και να μου έρθουν στο μυαλό, πράγματα "μαγικά", που ίσος όμως, δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. 
 Τον Ιανουάριο του 2015 είχαμε ασχοληθεί με τους "Πυλώνες της Δημιουργίας" η για άλλους το χέρι του Θεού. Πρόκειται για ένα νεφέλωμα που βρίσκεται σε απόσταση 6.500 χιλιάδων ετών από εμάς στον αστερισμό του Όφεως.  
 Τα σύγχρονα τηλεσκόπια Herschel και Newton «μπήκαν» μέσα στο νεόκοπο νεφέλωμα και επιβεβαίωσαν...
τις ανακαλύψεις του Hubble, αφού πράγματι γεννιούνται εκεί νέα άστρα. Δηλαδή με λίγα λόγια από εκείνο το σημείο ξεκινά η γέννεση στο σύμπαν ολόκληρο! Μεταφορικά η μεταφυσικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι εκεί κατοικεί ο Θεός. 
 Μπορείτε να διαβάσετε ολοκληρωμένο το άρθρο μας τότε κάνοντας κλικ επάνω στην κόκκινη λέξη ΕΔΩ
 Πάμε λοιπόν να πάρουμε τα πράγματα αντίστροφα και όταν λέω αντίστροφα προσέξτε τι θέλω να πω... 
 Ας δούμε την φωτογραφία αυτή αντίστροφα ... 
 Σας θυμίζει κάτι; ... (Σε αυτό το σημείο να διευκρινίσω ότι οι φωτογραφίες του νεφελώματος δεν είναι και τόσο ακριβείς) 
 Λοιπών εμένα μου θύμισε δείτε τι ... 
 Τα Κύθηρα από κάτω, ακόμα και ο Ισθμός κάτι μου κάνουν κάτι μου λένε αν πάλι σ' εσάς όχι έχει καλός. ( Και μη βιαστεί κανείς να πει ότι έχω καταγωγή από την Πελοπόννησο, καμία σχέση είμαι Μακεδόνας)    
 Προβληματιστείτε παίξτε λίγο με το μυαλό σας και την φαντασίας σας και θα επανέλθω σύντομα με κάτι πιο ανατριχιαστικό... Μια και η ώρα του Μελχισεδέκ πλησιάζει! ...  "Το Τάγμα του Μελχισεδέκ είναι εδώ έτοιμο να ξεκλειδώσει - Αυτό που περιμένατε όλοι ήρθε. δείτε ΕΔΩ"