Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Χριστιάννα Στολικίδου: Εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της και την ομορφιά της

Όνομα :  Χριστιάννα 
Επίθετο: Στολικίδου  
Ζώδιο : Ιχθύς 
Σπουδές : ΑΤΕΙ Κρήτης –Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας 
Ενδιαφέροντα : Διάβασμα, βόλτες, μαγειρική, κολύμβηση 
Στόχος – Φιλοδοξίες : Όταν τελειώσει με τις σπουδές της ,έχει ως στόχο την απόκτηση ενός δεύτερου πτυχίου στην Ψυχολογία ,αφού όνειρό της είναι να ασχοληθεί με την Παιδοψυχολογία ,λόγω της αγάπης που τρέφει προς τα παιδιά. 
Και τώρα :  Στιγμή αδυναμίας : Όταν εκνευρίζεται και είναι δύσκολο να διαχειριστεί τα νεύρα της. 
Ελεύθερη – Δεσμευμένη :....
Ελεύθερη  
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Της αρέσει το φλερτ χωρίς υπερβολές και έξυπνο χιούμορ ,αν και θεωρεί πως στις μέρες μας ,λόγω των social media οι άντρες έχουν επαναπαυτεί στο φλερτ πίσω από ένα πληκτρολόγιο και έχουν «χάσει το νόημα». Το μόνο σίγουρο είναι πως οι άντρες που ξέρουν πώς να φλερτάρουν σωστά, ξεχωρίζουν και …σπανίζουν !  
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Καθώς η Χριστιάννα εργαζόταν στο club, ένας άγνωστος είχε μάθει τι ώρα σχολούσε, της έφερε φαγητό και έπειτα της ζήτησε με πολύ ευγενικό τρόπο να την πάει μέχρι το ταξί, ώστε να την γνωρίσει έστω και λίγο στην διαδρομή.  Ήταν από τα πιο επιτυχημένα φλερτ που έχει δεχθεί και όπως εξομολογείται : “Λείπουν τέτοιου είδους «άντρες- κυνηγοί» στις μέρες μας!” 
Το ιδανικό αρσενικό : Έξυπνος ,δραστήριος ,με χιούμορ ,να του αρέσουν τα ταξίδια ,να είναι πιστός και να την διεκδικεί σε καθημερινή βάση.  Εάν μοιάζει βέβαια και στον  Ryan Gosling ,ακόμα καλύτερα!  
Έχεις 3 ευχές: Να καταφέρει να πετυχαίνει πάντα τους προσωπικούς της στόχους ,να ταξιδέψει όσο περισσότερο γίνεται και φυσικά να είναι καλά  αγαπημένοι της άνθρωποι . 
Αγαπημένη ταινία : Notebook 
Στέκι : ΑκρωτήριNV15 
Ταξίδι : Εύχεται κάποια στιγμή να μπορέσει να ταξιδέψει στην Αμερική !   
Καλή και κακή συνήθεια : Καλή: Είναι τελειομανής και ειλικρινής . Κακή : Είναι υπερβολικά αγχώδης και κυκλοθυμική.  
Facebook name : Xristianna Stolikidou 
Instagram: xristianna_st