Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

ΣΟΚ: Δώθηκε διαταγή από τις ΗΠΑ να καταρρίψουν ρωσικά Jet μέσα σε 72 ώρες

 Σύμφωνα με δύο ξεχωριστές πηγές από το εσωτερικό του Πενταγώνου, η Δύση έχει θορυβηθεί από την διαρκώς αυξανόμενη επιρροή της Μόσχας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής  λόγο της εμπλοκής της στην Συρία! 
 Οι ΗΠΑ τώρα υποστηρίζουν ότι η Ρωσία βομβαρδίζει πολύ κοντά σε δυνάμεις τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν.  Σήμερα υπήρξαν έντονες δημόσιες δηλώσεις από τις ΗΠΑ ότι θα "υπερασπιστεί τις δυνάμεις της στη Συρία." 
 Αποτέλεσμα αυτού ήταν το Πεντάγωνο να έχει δώσει σαφής εντολή οι δυνάμεις των ΗΠΑ από το εσωτερικό της Συρίας να...
καταρρίψουν τουλάχιστον ένα ρωσικό JET μέσα σε 72 ώρες, ισχυριζόμενοι ότι ήταν, απειλεί στις δυνάμεις των ΗΠΑ στη Συρία
 Αυτές οι έντονες δημόσιες δηλώσεις, δεν εμπεριείχαν καμία μια προειδοποίηση προς τη Ρωσία, αλλά ήταν δηλώσεις περί το κοινό πρότυπο για να προετοιμάσουν το κοινό για επικείμενο πόλεμο με τη Ρωσία.
 Μέσα από κύκλους Intelligence, είναι κατανοητό ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες επιχειρούν στο εσωτερικό της Συρίας, χωρίς την άδεια της συριακής κυβέρνησης και χωρίς καμία εντολή από τα Ηνωμένα Έθνη. 
 Η συριακή κυβέρνηση θα δώσει 48-72 ώρες η ΗΠΑ να απομακρύνουν όλες τις δυνάμεις της από τη Συρία. 
 Στην αλαζονεία τους, οι ΗΠΑ δεν θα λάβουν σοβαρά υπόψη την προειδοποίηση και, μετά τη λήξη του τελεσιγράφου, τόσο οι δυνάμεις της Ρωσίας όσο και της Συρίας, θα εξαϋλώσουν τις αμερικανικές δυνάμεις που θα βρουν μπροστά τους εντός του εδάφους της Συρίας.    
 Σε εκείνο το σημείο, οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν την απόφαση για το αν πρέπει ή όχι να πάνε σε γενικευμένο πόλεμο.  
 Οι Ρώσοι είπε να πιστεύουν ότι ο Ομπάμα δεν έχει τα κότσια - ή το μυαλό - για έναν τέτοιο πόλεμο, και ο αμερικανικός λαός θα αντιταχθεί σε ένα τέτοιο πόλεμο. 
 Όπως και αν τεθεί, είναι ένα επικίνδυνο ρίσκο για τους Ρώσους. Είναι ένα ακομα πιο επικίνδυνο στοίχημα για τις ΗΠΑ.
 Σε αυτά όμως συγκλίνουν και οι πρόσφατες αποφάσεις της Γερμανίας να προηδοποιήσει τον λαό για να έχει αποθέματα τροφής και νερού αλλά και της αναμενόμενης άρσης του νόμου περί γενικής επιστράτευσης.