Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Η αστυνομία στις ΗΠΑ θα συλλαμβάνει ανθρώπους με βάση την «Ανάλυση συναισθημάτων» από Tweets & FB Μηνυμάτων

 Ερευνητές στο  Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα (USAL) έχουν αναπτύξει ένα αλγόριθμο που παρακολουθεί το Twitter και το Facebook για την «Ανάλυση συναισθημάτων»  Ταυτόχρονα στην αστυνομία διδάσκονται να χρησιμοποιούν αυτό την αλγόριθμο για να συλλάβουν τους ανθρώπους ΠΡΟΤΟΥ διαπράξουν ένα έγκλημα, που βασίζεται αποκλειστικά στον προσδιορισμό που θα δίνει αυτός ο αλγόριθμος!   
Ο Ψυχολόγος,  Paul Ekman  έχει συνεργαστεί με...
τη CIA, DOD και το DHS για χρόνια, βοηθώντας τους να αναπτύξουν την ανίχνευση συγκίνηση του προσώπου, κάντε κλικ  εδώ  για να διαβάσετε περισσότερα.   
 Η κυβέρνησή των ΗΠΑ είναι επίσης υπέρ της χρήσης του «Emotions Analytics» (ΕΑ), για να μπορεί να συλλάβει και να φυλακίσει "αθώους" ανθρώπους!  Ο Ekman έχει παράσχει εκπαίδευση σε μια ολόκληρη σειρά από ανθρώπους που ήταν φύλακες, σε φυλακή του Αμπού Γκράιμπ, επίσης, για το πώς να αποσπάσουν πληροφορίες και την αλήθεια χωρίς βασανιστήρια. Χρησιμοποιώντας μόνο την [ανάλυση του προσώπου] και η όλη διαδικασία χαρακτηρίστηκε ως πολύ επιτυχής», είπε ο Ekman. Είναι μόνο θέμα χρόνου πια η αστυνομία να χρησιμοποιεί την «Emotions Analytics» για να μπορεί να συλλαμβάνει Αμερικανούς. 
 Αυτό δεν είναι καθόλου αστείο όσο αστείο και αν μπορεί να το πει κάποιος! 
Ο αλγόριθμος για να εξαχθούν τα υποκειμενικά συναισθήματα και τα συναισθήματα από τα κείμενα από Tweets & facebook Μηνυμάτων ως «Emotions Analytics». βασίζεται στο «θεώρημα του Bayes » και « Granger causality».