Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Σφραγίζεται για 20 ημέρες γνωστό club στη Μύκονο

 Εικοσαήμερο «λουκέτο» έβαλε το πρωί στο κλαμπ ΡΑΚΑΝ στο Καλό Λιβάδι στη Μύκονο μικτό κλιμάκιο εφοριακών και της Αστυνομίας, καθώς σε έλεγχο που είχε πραγματοποιήσει τον Αύγουστο η εφορία είχε διαπιστωθεί σωρεία παραβάσεων.  
 Το κλιμάκιο βρέθηκε αντιμέτωπο με «τείχος» δικηγόρων και μπράβων, που απειλούσαν με μηνύσεις αν μπει «λουκέτο», ωστόσο τελικά αυτό μπήκε, σφραγίζοντας την επιχείρηση για τις επόμενες είκοσι ημέρες.  
 Σύμφωνα με πηγές της ΓΓΔΕ, οι δικηγόροι για να αποτρέψουν το «λουκέτο» επιχείρησαν να...
οχυρωθούν πίσω από την πρόβλεψη του νόμου, που ορίζει ότι στην περίπτωση που υπάρχει αλλαγή εταιρίας και εταίρων, δεν μπορεί να επιβληθεί η σχετική κύρωση. 
 Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν, όμως, ότι αν και είχε συσταθεί από το Μάιο η νέα εταιρία, που θα αναλάμβανε το κλαμπ, οι υπεύθυνοι δεν πρόλαβαν ούτε να κάνουν λήξη της παλαιάς εταιρείας, ούτε να καταθέσουν στην εφορία νέο συμβόλαιο μίσθωσης του χώρου από τη νέα εταιρεία.  
 Σημειώνεται ότι η έφοδος στο κλαμπ τον Αύγουστο είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα της καθιερωμένης πλέον συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο ΝΑΜΜΟΣ. Όπως διαπιστώθηκε, δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις, η μεγαλύτερη των οποίων αντιστοιχούσε σε λογαριασμό 12.000 ευρώ.