Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ολα τα ΄χαμε, έρχεται και ο... δονητής-ξυπνητήρι

 Πρωινό ξύπνημα και καλή διάθεση σπάνια πάνε μαζί. Ωστόσο, ένα νέο ξυπνητήρι υπόσχεται να ξυπνάει τις γυναίκες με το χαμόγελο στα χείλη, ακόμη και το άγριο χάραμα. 
 Το Little Rooster Alarm είναι ένα μικρό πλαστικό gadget που συνδυάζει δονητή και ξυπνητήρι, για να ξυπνάει καθημερινά τις γυναίκες με έναν απολαυστικό οργασμό.  
 Ωστόσο, βασική προϋπόθεση είναι να μην τοποθετείται στο κομοδίνο, αλλά μέσα από το γυναικείο εσώρουχο, ώστε η μακριά πλαστική άκρη του να...
αγκαλιάζει την κλειτορίδα. 
 Προγραμματίζεται ακριβώς όπως ένα κανονικό ξυπνητήρι με μόνη διαφορά ότι, αντί να αρχίσει να χτυπάει δυνατά όταν έρθει η ώρα, αρχίζει να δονείται. Οι δονήσεις αυξάνονται σταδιακά μέχρι η κάτοχος του Little Rooster Alarm να ξυπνήσει και να το κλείσει.  

Πολλές λειτουργίες 

 «Ξυπνάς αργά, αισθησιακά, απολαυστικά» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα του, εξηγώντας ότι το ξυπνητήρι έχει 27 επίπεδα δόνησης, όλα τους αθόρυβα, καθώς επίσης και λειτουργία snooze. Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και διαθέτει εγγύηση ενός έτους.  
 Το μικροσκοπικό gadget κατάφερε να γίνει τόσο δημοφιλές, που προς το παρόν είναι sold out. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα προπαραγγελίας με λίστα αναμονής, καθώς η επόμενη παρτίδα θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Οκτώβριο. 
 Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το εν λόγω ξυπνητήρι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί αυστηρά κατά τις πρωινές ώρες. «Το φόρεσα στη διάρκεια ρομαντικού δείπνου και το έβαλα να χτυπήσει την ώρα του επιδορπίου. Οι σερβιτόροι σίγουρα θα σκέφτηκαν ότι είχα μήνες να φάω κρεμ μπρουλέ» αναφέρει ευχαριστημένη πελάτισσα στο site.