Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Το Φεγγάρι της οργής - Το χαός που φέρνει η χθεσινή Πανσέληνος

 Η «θυμωμένη», όπως την αποκαλούν πολλοί αστρολόγοι, χθεσινή πανσέληνος, δημιουργεί εντάσεις σε όλους τους τομείς της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής! Σε συνδυασμό μάλιστα με την έκλειψη της Σελήνης, δημιουργεί ένα εκρηκτικό τετράγωνο με Ποσειδώνα - Κρόνο και την ανάδρομη φορά του Ερμή, αλλάζει δραματικά τα δεδομένα το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου!  
 Τα αστρολογικά φαινόμενα που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα πέμπτου και εντέκατου οίκου επηρεάζουν άμεσα.....
κυβερνήσεις, θεσμούς, εκπαίδευση και γεννήσεις. «Η φιλοπόλεμη έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιείθηκε το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου, στις 24 μοίρες και 20 λεπτά των Ιχθύων είναι κοντά στη φθινοπωρινή ισημερία, γι' αυτό και λέγεται harvest moon (πανσέληνος θερισμού). Πήρε το όνομά της από το γεγονός ότι το φεγγάρι είναι τόσο φωτεινό, που επιτρέπει στους αγρότες να εργαστούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας» λέει στην «Espresso» η κυρία Παπανικολοπούλου, εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers.  
 Η ίδια αναλύει την επίδραση της έκλειψης, που είναι αδιόρατη με γυμνό μάτι, αλλά ορατή σε Αθήνα, Ρώμη, Βρυξέλλες, Βουδαπέστη, Αγκυρα, Μόσχα και άλλα σημεία του πλανήτη: «Αυτή η έκλειψη της απάτης προκαλεί μεγάλα πλήγματα στις διαπραγματεύσεις, στο θρήσκευμα και δημιουργεί μια σειρά από εντάσεις και τρομοκρατικές συμπεριφορές που θα σχετίζονται με τον ιερό πόλεμο. Προκαλεί, ακόμη, ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ θα σημάνει γεωπολιτικοστρατηγικές αναταραχές, αύξηση των ληστειών, οικονομικές απώλειες και εσωτερικό χάος».  
 Σημαντικά είναι όσα θα προκύψουν συγκεκριμένα στη χώρα μας από την επιρροή της έκλειψης, του τετραγώνου Ποσειδώνα - Κρόνου και του ανάδρομου Ερμή, που, όπως υποστηρίζει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου, δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον. «Ασύμμετρη απειλή για την Ελλάδα! Η χώρα θα αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα τα οποία θα αφορούν τις σχέσεις της με την Ευρώπη, τις μεταρρυθμίσεις και την έλλειψη χρημάτων, που είναι και το ζητούμενο του τετραγώνου Ποσειδώνα - Κρόνου.  

Φαινόμενα απάτης  

Η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα έχει μπροστάρη το ισχυρό αυτό τετράγωνο, το οποίο προκάλεσε το Brexit στην Αγγλία και την παραίτηση του μέχρι τότε πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον τον περασμένο Μάιο! Αυτό το τετράγωνο ετοιμάζεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στις χώρες που βρίσκονται κάτω από την επιρροή των Ιχθύων, όπως είναι η Αίγυπτος, η Ιταλία, η Γαλλία, η Πορτογαλία και η Γερμανία» εξηγεί η πολιτική αστρολόγος και προσθέτει: «Μιλάμε για την έκλειψη της εξαπάτησης, της κατάθλιψης και της προπαγάνδας. Χρειάζεται προσοχή σε όλους τους τομείς. Ερχονται δύσκολες ώρες για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Προβλήματα με το Μεταναστευτικό θα οδηγήσουν σε χάος που αφορούν και το δημόσιο χρήμα».  
 Από την επιρροή της «δύσκολης» πανσελήνου δεν θα ξεφύγει ούτε το παγκόσμιο σκηνικό, το οποίο θα κλονιστεί από την απελευθέρωση μη ελεγχόμενων δυνάμεων, που είναι χαρακτηριστικές αυτής της έκλειψης του θυμού: «Εκρήξεις πυρηνικών εργοστασίων, τρομοκρατικά χτυπήματα (σε Μόσχα και Τουρκία), αλλά και καταστροφές από φυσικά φαινόμενα θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε διαφορετικά μονοπάτια. Προβλέπεται δημιουργία μιας Ευρώπης τριών ταχυτήτων και νέες συμμαχίες. Θα έχουμε επέκταση του πολέμου, οικονομικές απώλειες, δικτατορίες, αναπάντεχες παραιτήσεις και αποχωρήσεις, θανάτους, εξεγέρσεις, περιορισμό της ελευθερίας. Δύσκολες στιγμές έρχονται και για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Πολλά, όμως, θα είναι και τα επιτεύγματα στο διαδίκτυο και στην καλλιτεχνία, ενώ θα φανούν χρήσιμες σημαντικές ανακαλύψεις στην ιατρική».