Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ο George Soros ισχυρίζεται ότι είναι θεός

  Ο George Soros ισχυρίζεται ότι είναι θεός και "ο δημιουργός των πάντων", ο δημιουργός της παγκοσμιοποίησης και δισεκατομμυριούχος, προειδοποιεί επίσης ότι είναι ένας "εγωκεντρικός" θεός ο οποίος πιστεύει ότι "οι συνήθεις κανόνες δεν ισχύουν" σ 'αυτόν.   
 “I fancied myself as some kind of god …”   (Εγώ ο ίδιος φαντάζεται τον εαυτό του ως ένα είδος θεού ...», έγραψε. 
  Όταν ρωτήθηκε από την εφημερίδα Independent της Βρετανίας, να συμπληρώσουν τη δήλωση αυτή, ο George Soros το πήγε ακόμα πιο πέρα:....  
"Είναι ένα είδος ασθένειας να θεωρείτε τον εαυτό σας ένα είδος θεού, ο δημιουργός των πάντων, αλλά εγώ νιώθω άνετα γι 'αυτό τώρα από τότε που άρχισα να ζω έξω."  

Από τότε που άρχισε να ζήσει έξω; !!!! 

Τι θέλει να πει με αυτό; 

  «Είμαι ένα είδος μηχανής θεός», ο Σόρος δήλωσε στην εφημερίδα New York Times το 1994. "Είμαι κάτι αφύσικο"
  «Φαντάζομαι τον εαυτό μου ως ένα είδος θεού …», είχε γράψει ο διάσημος Τζώρτζ Σόρος στο βιβλίο του «Η Αλχημεία της Οικονομίας»  (The Alchemy of Finance) που είχε κυκλοφορήσει το 1987. «Αυτό θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον, κάτι σαν ισχυρή μεσσιανική φαντασίωση που είχα από την παιδική μου ηλικία, που ένιωσα ότι έπρεπε να την ελέγξω, αλλιώς θα είχα προβλήματα.» 
 Και συνεχίζει στο βιβλίο του λέγοντας: «Δεν δέχομαι τους κανόνες που επιβάλλονται από τους άλλους …. Και σε περιόδους παγκόσμιας αλλαγής, δεν ισχύουν για μένα οι συνήθεις νόμοι.»