Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Η απύθμενη μαλακία συνεχίζεται ... και η Μίνα αντιδρά

  Η απύθμενη μαλακία που βαράει πολλούς συνεχίζεται και η Μίνα αντιδρά ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες από το μοιραίο βράδυ που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook 
 Η Μίνα Αρναούτη, οχτώ μήνες μετά το την σφοδρή σύγκρουση, επέλεξε να σπάσει την σιωπή της αναρτώντας μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε όλο αυτόν τον πόλεμο που δέχεται τους τελευταίους μήνες.   
 Η 31χρονη αυτή τη φορά, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στην οποία ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό της καλής της φίλης Φρόσως Κυριάκου, η οποία επέβαινε επίσης στο μοιραίο τζιπ, χωρίς καμία από τις δύο να φαντάζεται τι επρόκειτο να ακολουθήσει.   
 Η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε στην...
περιοχή της Καλλιθέας ενώ η δεύτερη όπως αναφέρει και η ίδια η Μίνα στην περιοχή της Γλυφάδας.  Μάλιστα όπως σημειώνει η νεαρή κοπέλα σκοπεύει να συνεχίζει τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο από το μοιραίο βράδυ.   
 «Με την Φρόσω… εκείνο το βράδυ… Πρώτα Καλλιθέα… μετά Γλυφάδα… Συνεχίζεται… (Λατρεύω τις φωτογραφίες)», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της. 
 Στην συνέχεια μια φίλη της αναρτά κομμάτι από τον διάλογο κάποιου πανύβλακα, ο οποίος υποστηρίζει ότι, η Μίνα με την Φρόσω και άλλες 2 φίλες τους, τις οποίες είδε με τα μάτια του και την άκουσε να κατηγορεί τους γονείς του Παντελίδη... Στην Αθήνα ... Έλεος ρε λαμόγια, η Μίνα δεν είναι στην Αθήνα με το αναπηρικό καροτσάκι της. Δεν έμεινε ούτε μια ώρα στην Αθήνα από την στιγμή που βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Μυτιλήνη όπου και υποβάλετε σε θεραπείες και εσείς την είδατε να πίνει χαλαρά το καφεδάκι της...