Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Η Μόσχα κάλεσε τους Ρώσους αξιωματούχους του εξωτερικού να στείλουν τα παιδιά τους πίσω στην Ρωσία!

 Μια επικίνδυνη κλιμάκωση, πέρα και πάνω από ότι κατά καιρό εντάσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας επικρατεί διεθνώς αυτή την στιγμή με επίκεντρο την Συρία, αλλά και την Ουκρανια και αρκετοί διεθνείς παρατηρητές ισχυρίζονται ότι "Μέχρι την προεδρική εκλογή στις ΗΠΑ το Νοέμβριο ή και μέχρι να παραδώσει ο Μ.Ομπάμα στο νέο πρόεδρο στις 20 Ιανουαρίου, ειδικά αν ο νέος πρόεδρος είναι η Χ,Κλίντον υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λεχουμε δραματικές εξελίξεις".   
 Στο μεταξύ όπως αποκαλύπτεται από ρωσικές πηγές, ζητήθηκε από τις οικογένειες των Ρώσων αξιωματούχων του εξωτερικού να επιστρέψουν στην Ρωσία άμεσα τα παιδιά τους που για κάποιο λόγο ζουν στο εξωτερικό! Γιατί;   
 Προφανώς η Μόσχα....
κάτι φοβάται σε ότι αφορά την ασφάλειά τους.   
 Σε άρθρο του αρκετά έγκυρου zerohedge.com που δημοσιεύει την πληροφορία, υπάρχουν διάφορες εικασίες ως προς την πραγματική αιτία, αλλά κυριαρχεί η άποψη για έναν πιθανό... μεγάλο πόλεμο ("big war").   
 Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το εντυπωσιακό άρθρο που ξεφεύγει κατά πολύ από την συνήθη τρομολαγνεία ανάλογων περιθωριακών ιστοσελίδων.   
 Την ίδια στιγμή οι New York Times με πύρηνα άρθρα επιτίθενται στην Ρωσία με χαρακτηρισμούς όπως "Η Ρωσία είναι ένα κακοποιό κράτος με ένα απερίσκεπτο ηγέτη του οποίου  η συμπεριφορά είναι πέρα από τα όρια της κοινής ανθρώπινης  αξιοπρέπειας" και ζητά "άμεση στρατιωτική επέμβαση στη Συρία".   
 Και όταν μιλάμε για τους ΝΥC μιλάμε για την ναυαρχίδα των Δημοκρατικών στο χώρο του Τύπου.   
 Η αποστολή της αμερικανική ναυαρχίδας του 6ου Στόλου στην Μαύρη Θάλασσα, το πλοίο Διοίκησης USS MOUNT WHITNEY LCC 20 και η προειδοποιητική βολή του ρωσικού Ναυτικού από το επάκτιο πυραυλικό σύστημα Bal-E από μονάδα που ανήκει στην 15η Ανεξάρτητη Ταξιαρχία στην Σεβαστούπολη με κατεύθυνση προς την αμερικανική ναυαρχίδα, σίγουρα δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα!    
 Η ίδια η "Πράβδα" ανέφερε το επεισόδιο ως μία προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ   
 Ούτε και ότι οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι βρίσκονται σε απόσταση βολής στα ερείπια του Χαλεπίου, με τους κινδύνους για "ατύχημα" να είναι κάτι παραπάνω από παρόντες.    
 Η δημοσιοποίηση από το αμερικανικό Πεντάγωνο της δομικής άφεσης πυρηνικής βόμβας Β61 από στρατηγικό βομβαριδστικό B-2, σίγουρα δεν είναι συνηθισμένη κίνηση.   
 Και μην ξεχνάμε την προειδοποίηση του Αρχηγού ΓΕΣ των ΗΠΑ στρατηγού Mark Milley ο οποίος δήλωσε με έμφαση "Θα καταστρέψουμε τους εχθρούς μας εννοώντας την μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη του πλανήτη, την Ρωσία αλλά και την Κίνα!   
 "Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτούς που θέλουν να μας κάνουν κακό (η γνωστή αμερικανική εμμονή) ότι οι αμερικανικές ΕΔ παρά τις προκλήσεις παρά τον επιχειρησιακό μας φόρτο, παρά τα όσα κάνουμε, θα σας σταματήσουμε και θα σας χτυπήσουμε τόσο σκληρά όσο δεν έχετε χτυπηθεί ποτέ. Μην αμφιβάλεται για αυτό" είπε με στόμφο ο Milley.   
 Ο στρατηγός προειδοποίησε την Ρωσία και άλλες χώρες που εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός ότι οι ΗΠΑ ήταν συγκεντρωμένες στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.   
 "Άλλες χώρες όπως η Ρωσία, το Ιράν, η Κίνα, η Βόρεια Κορέα έκαναν σχολείο πάνω μας, μελέτησαν τις τακτικές μας, τα δόγματά μας, τον εξοπλισμό μας, την οργάνωσή μας, την εκπαίδευσή μας την ηγεσία μας και αναθεώρησαν τα δικά τους δόγματα και εκμοντερνίζουν τις ένοπλες δυνάμεις τους με την προοπτική να μας κερδίσουν στο μέλλον.   
 Ο επόμενος πόλεμος θα είναι πολύ θανατηφόρος, περισσότερο απο οποιονδήποτε αντιετώπισε ποτέ ο Στρατός μας από τον Β' ΠΠ και θα περιλαμβάνει μάχες σε αστικές περιοχές.   
 Μην αμφιβάλετε μπορούμε τώρα και θα διατηρήσουμε την ικανότητα ταχύτατης ανάπτυξης δυνάμεων και θα καταστρέψουμε τον αντίπαλό μας παντού και οπουδήποτε".    
 Η δημόσια τοποθέτηση του Ρώσου εκπροσώπου του υπουργείου Αμυνας να αφορούσε βασικά την Συρία: Ο στρατηγός Igor Konashenkov δήλωσε "Στην Συρία υπάρχει αριθμός αντιαεροπορικών και αντιβαλλιστικών συστήματα S-400 και S-300, ενεργοποιημένων και με εντολή κατάρριψης των δυτικών μαχητικών στην Συρία.  
  Η ακτίνα των όπλων αυτών δηλαδή η εμβέλεια αναχαίτισης μπορεί να αποτελέσει έκπληξη σε όλα τα ιπτάμενα αντικείμενα τα οποία δεν θα έχουν κάνει γνωστές τις προθέσεις τους» ανέφερε ο εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, .   
 Το πλήρωμα των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων είναι απίθανο να έχουν χρόνο να αποφασίσουν τον στόχο που θέλουν να πλήξουν οι πύραυλοι των δυτικών καθώς και σε ποιον ανήκουν. Και όλες οι ψευδαισθήσεις των ερασιτεχνών για ύπαρξη αόρατων μαχητικών (F-22) θα αντικρίσουν μια απογοητευτική πραγματικότητα".