Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Κλείνουν τα περιοδικά «Hello», «7 μέρες TV» και «4 Τροχοί»

 Ανακοινώθηκε ότι αναστέλλει την λειτουργία του Κλείνουν τα περιοδικά «7 μέρες TV» «4 Τροχοί» και «Hello» 05/10/201617:0913 Εκτύπωση  Κλείνουν τα περιοδικά «7 μέρες TV» «4 Τροχοί» και «Hello» 
 Λουκέτο στον Όμιλο Alpha Editions - Δημοσιογράφος που εργάζεται στα περιοδικά ΕΓΩ και HELLO έγραψε στο twitter: «Σήμερα ανακοινώθηκε το κλείσιμο των περιοδικών ΕΓΩ Weekly, Τηλεκοντρόλ, Κάθε Μέρα με την Αργυρώ, 4Τροχοί, Autobild και MySelf.gr. Ανάπτυξη...»  
 Άλλο ένα χτύπημα στο χώρο του Τύπου, έρχεται, αυτή τη φορά, από...
τον χώρο των περιοδικών, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Όμιλος Alpha Editions Α.Ε. που εκδίδει τα περιοδικά Hello, 7 Μέρες TV, ΕΓΩ και Τηλεκοντρόλ κ.α., ανακοίνωσε στους εργαζομένους του ότι αναστέλλει την λειτουργία του! 
 Σύμφωνα με πληροφορίες το 7 Μέρες TV θα εκδώσει λίγα τεύχη ακόμα, ωστόσο περιοδικά όπως το ΕΓΩ και site Myself.gr κ. α. σταματούν την λειτουργία τους.  
 Τις εξελίξεις σχολίασε χαρακτηριστικά στο Twitter, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δερμιτζάκης που εργάζεται στα περιοδικά ΕΓΩ και HELLO: «Σήμερα ανακοινώθηκε το κλείσιμο των περιοδικών ΕΓΩ Weekly, Τηλεκοντρόλ, Κάθε Μέρα με την Αργυρώ, 4Τροχοί, Autobild και MySelf.gr. Ανάπτυξη...»  
 Στις 29/08/2016 είχε ανακοινωθεί ότι η «ALPHA EDITIONS AE», διάδοχος εταιρεία της εταιρείας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ» ήταν υποχρεωμένη να καταβάλλει στους συντάκτες και τους απα­σχο­λού­με­νους στο δια­φη­μι­στικό τμήμα των περιοδικών της εταιρείας, τις δεδουλευμένες αποδοχές, που «είχε παραλείψει» να τους καταβάλλει η «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ» για το διάστημα πριν την αιφ­νι­δια­στική διακοπή της δρα­στη­ριό­τη­τάς της, δηλαδή από το καλοκαίρι μέχρι και το Νοέμβριο του 2012 μαζί με την αναλογία Δώρου Χριστουγέννων.  
 Επίσης με την ίδια απόφαση-σταθμό, η εταιρεία ήταν υποχρεωμένη να απασχολεί το εν λόγω προσωπικό με τους ίδιους όρους εργασίας, όπως αυτοί ίσχυαν προ της διακοπής δραστηριότητας της μετα­βι­βά­σα­σας εταιρείας («ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ»).