Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

«Xtreme Magic»: Νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες με τον Sankara

 Eίστε έτοιμοι για νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες; Αυτό το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, αλλά και στις 27, όπως και στις 3 καθώς και στις 10 Νοεμβρίου, ο Sankara έχει κάθε λόγο να τραβήξει τα φλας και την προσοχή μας. Ο πασίγνωστος performer-illusionist θα εμφανιστεί στο El Convento Del Arte, στην καρδιά της Αθήνας. Με σεβασμό στις απαιτήσεις των θεατών και με αγάπη στο καλό θέαμα και για 4 μοναδικές εμφανίσεις, στεγάζει σε αυτόν τον ξεχωριστό χώρο, στο «κόσμημα» του Μεταξουργείου, ένα μοναδικό μαγικό θέαμα με τίτλο «Χtreme Μagic». 
 Νούμερα άκρως επικίνδυνα και για...
γερά νεύρα από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό, χωρίς βέβαια να λείπουν τα μικρά διαλείμματα χαλαρότητας και χιούμορ ώστε να προετοιμάσει το κοινό για την επόμενη κάθε φορά extreme του δοκιμασία. 
 Σε όλο αυτό το εγχείρημα υπάρχει ένας πολύ ιδιαίτερος guest που θα παίξει με το μυαλό σας και θα σας δημιουργήσει πολλά ερωτήματα. Ο skyman είναι εκείνος ο mentalist που ξέρει πολύ καλά πως να σας περάσει σε μια άλλη διάσταση, ξέρει πως να σας «διαβάσει».  
 Η εντυπωσιακή δεξιοτεχνία και ο απόλυτος συγχρονισμός κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Έξυπνα κόλπα, μαγεία, χιούμορ, ατμοσφαιρική μουσική είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το πρόγραμμα μιας ξεχωριστής παράστασης.   
Έναρξη: 22:00 μ.μ. 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:15 για φαγητό και ποτό 
Είσοδος: 8,00 ευρώ 
Τηλ. κρατήσεων: 210 52 00 602 
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7, κοντά στον σταθμό του μετρό «Μεταξουργείο».