Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Απύθμενη ηλιθιότητα όσων δημοσιεύουν τέτοια

 Το δημοσίευμα αναφέρει:  Αεροπλάνο αεροψεκασμού έπεσε στην Καβάλα! Μόλις έγινε!!! 
Νεκρός ο πιλότος!!! 
Φωτογραφίες απο το σημείο! Δείτε το πριν το κατεβάσουν!!!
Είναι σε εξέλιξη προσπάθεια συγκάλυψης του γεγονότος απο τον Ελληνικό Στρατό, με την βοήθεια Αμερικανικού κλιμακίου “εμπειρογνωμόνων”. Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία τηρεί σιγή ιχθύος για το αεροπλάνο που κατ έπεσε στις 7:22 στην περιοχή Λεύκη στην Καβάλα. Δηλώσεις ΣΟΚ κατοίκων!!! 
“Μας έδιωξε ο Αμερικάνικος στρατός και λέγαμε...
δεν φεύγουμε, και ήρθε ο Ελληνικός και μας έδιωξε!!!” 
Στις πρώτες φωτογραφίες απο το συμβάν , μπορείτε να δείτε το γράμμα Ω , στην ουρά του αεροσκάφους . Το παγκόσμιο σύμβολο βιολογικής απειλής.

Και συνεχίζει ...

“Στις 7 και 20 , άναψε φωτιά στο αεροπλάνο και έπεσε στο λαγκάδι. Εγώ πήγα να δω αν ζει κανένας , αλλά ήταν μέσα ένα καμένο πτώμα. Αμέσως μετά ήρθε ο στρατός της Αμερικής και με διέταξαν να φύγω. Μαζευτήκαμε 5 κάτοικοι και φωνάζαμε και μας δείξανε τα όπλα , και τότε ήρθε ο Ελληνικός Στρατός και μας έδιωξε!!!” Ο στρατός αυτήν την στιγμή έχει αποκλείσει το σημείο και μεταφέρει τα συντρίμμια σε άγνωστο μέρος μέσα σε αμερικάνικα φορτηγά!

Είναι τόσες πολλές οι ανακρίβειες και οι ηλιθιότητες του άρθρου που δεν μπορεί κάποιος να το πάρει στα σοβαρά! 

Αυτοί οι τύποι μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο κοινωνικό σύνολο με την διασπορά τέτοιων ειδήσεων! Γελοιοποιούν κάτι σοβαρό και υπαρκτό και φυσικά εξυπηρετούν ίσος και άθελα τους όλους αυτούς που συμμετέχουν σε πραγματικά γεγονότα αεροψεκασμών. 

Μετά από έρευνα μας μας σας παρουσιάζουμε το βίντεο απ όπου έχει προέλευση η φωτογραφία του δήθεν αεροσκάφους των αεροψεκασμών που έπεσε στην Καβάλα. Είναι ένα βίντεο που έχει ανέβει στις 19/05/2011 όπως και εσείς μπορείτε να δείτε...    

Όλο αυτό γίνεται για λόγους κλικοθηρίας από ανυποψίαστους χρήστες του διαδικτύου και χρηματικών κερδών αφού δεν είναι τυχαίο που ολόκληρη η σελίδα είναι γεμάτη με διαφημίσεις. 


3 blessés dans le crash d’un avion citerne... από Zoomin_Wallonie