Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Ρε δεν πάτε καλά για πιο Νιμπίρου μιλάτε βλάκες ...

Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Είναι χαζοί, ανίδεοι και πλανεμένοι όσοι μιλάνε για πλανήτη Νιμπίρου! Ναι και εγώ έχω αναπαράγει άρθρα για τον πλανήτη Χ η όπως θέλουν κάποιοι να τον ονομάσουν πλανήτη Νιμπίρου αλλά ως εδώ η βλακεία...! 
 Βρε πλανεμένοι στο μυαλό που τρώτε ότι κουτόχορτο σας δώσουν υπάρχει περίπτωση να είναι πλανήτης, μέσα η έξω από το πλανητικό μας σύστημα και να έχει το όνομα αυτό ... (Νιμπίρου) από που και ως που ...; 
 Αν ρίξετε μια ματιά στον πλανητικό χάρτη....
δεν υπάρχει πλανήτης που να μην έχει ελληνικό όνομα! Ακόμα και ότι επιχείρησαν να βγει εκτός γήινης ατμόσφαιρας (Κολούμπια - Τσάλεντζερ) αν δεν είχε ελληνικό όνομα δεν τα κατάφερε να βγει ποτέ!   
 Πως είναι δυνατόν να υπάρχει πλανήτης με τέτοιο όνομα ... εκτός αν μιλάμε για το φωτεινό άρμα του Απόλλωνα, όπως το ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες. Η το αρχέγονο γιγαντιαίο διαστημόπλοιο που έδωσε ζωή στον πλανήτη μας μεταφέροντας τα πρώτα Ελ (Έλλογα όντα - Έλληνες) στον τούτο εδώ το ταλαιπωρημένο από φθόνο τόπο. Ίσος γιαυτό θέλουν πάση θυσία να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό μέχρι να έρθει κοντά στην Γη. Δεν γίνεται αυτό όμως και δεν θα μπορέσει να γίνει ποτέ, στον αιώνα τον άπαντα όσοι προδότες Εφιάλτες και αν κυβερνήσουν αυτό τον τόπο και τους πλανεμένους κατοίκους της. 
 Ο από μηχανής θεός πάντα στο τέλος θα επέμβει για να δώσει λύση!