Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Miss Tourism International 2016/2017 η Σταρ Θεσσαλία 2015 στην Κίνα η Κατερίνα Μποσκλαβίτη

 Όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία στέμματα κατέκτησε η Σταρ Θεσσαλία 2015 Κατερίνα Μποσκλαβίτη σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στην Κίνα !!  
 Είναι η πρώτη Ελληνίδα που μας φέρνει τίτλο από το συγκεκριμένο διαγωνισμό ομορφιάς Miss City Tourism 2017. Η Κατερίνα είχε λάβει μέρος στο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς πριν από 1 χρόνο και έλαβε τον τίτλο της Μις Φωτογένεια και της Σταρ Θεσσαλία 2015. 
 Η προετοιμασία της από την ομάδα του διαγωνισμού την έκαναν πιο δυνατή στο να σταθεί επάξια στο εξωτερικό και να μας φέρει την πολυπόθητη πρωτιά. Με τις εκπληκτικές δημιουργίες της...
Έλενας Περδικάκη Elena-Perdrix-Wedding και την ειδική καθοδήγηση της διοργανώτριας του Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς Ευαγγελίας Γκίκα, η Κατερίνα απογείωσε την εμφάνισή της στον τελικό. 
 Η Σταρ Θεσσαλία 2015 βρισκόταν στην Κίνα από τις 27.12.2016 και κατά την διάρκεια της διαμονής της εκεί βραβεύτηκε, παραμονή πρωτοχρονιάς με τους τίτλο Miss Tourism Queen Enshi και μόλις πριν από 3 ημέρες με τον τίτλο της Miss Photogenic. 
 Η director της λίγες ώρες πριν την στέψη της δήλωσε τα εξής : Ως director νιώθω ευγνωμοσύνη που συνεργάστηκα μαζί της, άκουσε κάθε μου συμβουλή, πάλεψε και δεν το έβαλε κάτω παρόλα τα εμπόδια που μας/της εμφανίστηκαν .... 

1- κόλλημα με την έκδοση visa 
2- έχασε την πτήση της από Ρωσία για Σανγκάη 
3- χάθηκαν οι βαλίτσες της για 2 μέρες 
4- διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Σανγκάη καθώς είχε αρρωστήσει βαριά και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες ..... 
 Ούτε στιγμή δεν σκέφτηκε να τα παρατήσει ...Ούτε στιγμή μου διαμαρτυρήθηκε .... Ούτε στιγμή δεν χρησιμοποίησε όλα τα παραπάνω ως δικαιολογία. Μιλούσαμε πάνω από 6 φορές την ημέρα και με έκανε με τον τρόπο της να νιώθω ότι είμαι εκεί μαζί της ! Υποκλίνομαι στο ποσό επαγγελματίας στάθηκε και ανεξάρτητα του αποτελέσματος σήμερα το μεσημέρι έχω την ανάγκη να της πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία και εύχομαι να ακολουθήσουν και μελλοντικές αποστολές το παράδειγμα της. 
 Κέρδισε 2 στέμματα σε βασικούς υπο-διαγωνισμούς από τις 27.12.2016 παρόλα αυτά και δεν είναι θέμα αχαριστίας, μου δήλωσε ότι θα είμαι ευχαριστημένη αν βγει 1η αναπληρωματική η νικήτρια ❣ και αυτό την τιμά γιατί είχε ένα σκοπό !  Miss Tourism International 2016/2017 η Σταρ Θεσσαλία 2015 Katerina Bosklaviti