Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Πώς έκανε φτερά (!) από πάρκινγκ στη Γλυφάδα το Range Rover του Βέρτη

 Η εφημερίδα Espresso επιβεβαιώνει το άρθρο που πρώτοι γράψαμε για την κλοπή του αυτοκίνητου του Νίκου Βέρτη. (Σχετικό ΕΔΩ). Δείτε με τι τρόπο αφαίρεσαν το πολυτελές τζιπ και τι περιείχε μέσα αυτό!   
 Θύμα κλοπής για δεύτερη φορά σε χρονικό διάστημα δύο μηνών έπεσε ο Νίκος Βέρτης το απόγευμα της Τετάρτης. Μετά τη διάρρηξη που είχε γίνει στο σπίτι του στη Βούλα, τον περασμένο Νοέμβριο, άγνωστος έκλεψε ένα από τα αγαπημένα πολυτελή αυτοκίνητα του τραγουδιστή, το οποίο μάλιστα...
χάρισε -κατά λάθος- στον κλέφτη ένας παρκαδόρος!  
 Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με το τζιπ του Βέρτη έκαναν φτερά ένα πιστόλι (για το οποίο υπάρχει νόμιμη άδεια) και το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ! 
 Ο γνωστός τραγουδιστής απολάμβανε τον καφέ του σε μαγαζί της Γλυφάδας, προχθές το μεσημέρι, έχοντας αφήσει το τζιπ μάρκας Range Rover σε υπόγειο ιδιωτικό πάρκινγκ επί της οδού Κύπρου. Όμως, όταν επέστρεψε περίπου στις 16.30 για να το πάρει, άκουσε έντρομος ότι το Ι.Χ. δεν υπήρχε στο πάρκινγκ. Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου, όμως δεν είχαν αποτέλεσμα.  

Ακαρπες οι έρευνες  

 Ο τραγουδιστής πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας, όπου δήλωσε την κλοπή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο άγνωστος άνδρας παρουσιάστηκε στο ιδιωτικό πάρκινγκ, ζήτησε το τζιπ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι δικό του, το έβαλε μπροστά και έφυγε ανενόχλητος! 
 «Οπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο δράστης εκμεταλλεύτηκε λάθος στη συνεννόηση των εργαζομένων στο πάρκινγκ. Δεν αντιλήφθηκαν ότι έδιναν το αυτοκίνητο του Νίκου Βέρτη. Μάλιστα, είχαν αφήσει τα κλειδιά στο παρμπρίζ, τα οποία ο άνδρας πήρε, έβαλε μπροστά και διέφυγε» ανέφεραν οι ίδιες πηγές.  
 Όταν οι παρκαδόροι κατάλαβαν το λάθος τους, ήταν πλέον αργά. Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από το προσωπικό, ενώ εξέτασαν καρέ καρέ το υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, στο οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνονται πεντακάθαρα οι κινήσεις και τα χαρακτηριστικά του κλέφτη, που αναζητείται παντού.