Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Επιβαρύνθηκε η κατάσταση του Άκη στο Νοσοκομείο - Βίντεο

 Μετά από απόφαση του αναπληρωτή καθηγητή Σπυρίδων Βασδέκη, θεράπων ιατρού και υπεύθυνου της Αγγειοχειρουργικής κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου, όπου και νοσηλεύεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, παρατείνεται η νοσήλια εκεί φρουρούμενος.  
 Με την παρέμβαση του κ. Βασδέκη σήμερα το πρωί τον επισκέφθηκαν και διενήργησαν κύκλο εξετάσεων ένας Βρετανός Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής μαζί με ένα Ολλανδό Καθηγητή, διευθυντή κλινικής στην Ολλανδία. Ομόφωνα αποφάσισαν ότι...
χρειάζεται παράταση της νοσηλείας του για να αντιμετωπιστεί μόλυνση η οποία έχει διεισδύσει μέσα από την ανοιχτή πληγή στο αίμα του πρώην υπουργού.     
 Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου ο πρώην υπουργός δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση των εξοπλιστικών, απέρριψε, για τέταρτη φορά, αίτημα του πρώην Υπουργού με το οποίο ζητούσε την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του βάση του 497 άρθρου.  
 Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας η οποία τόνισε μεταξύ άλλων στην εισήγηση της ότι μπορεί ο κατηγορούμενος να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ωστόσο η συνέχιση της κράτησης του δεν θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη βλάβη, όπως αυτή ορίζεται από το νόμο. 
 Να θυμίσουμε απλά ότι και ο Ανδρέας Παπανδρέου κατέληξε από λοίμωξη! Αν υποθετικά πάντα συμβεί το ίδιο και στον Άκη Τσοχατζόπουλο ποια θα είναι η ευθύνη του δικαστηρίου; 
Δείτε και το σχετικό βίντεο από την πρωινή εκπομπή του Alpha με τον Δήμο Βερύκιο να σχολιάζει το περιστατικό.