Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 'Ο Χ Ι', ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, για χορήγηση ιθαγενείας σε λαθρομετανάστες! (Ακούς κύριε Κούλη;)

 ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ 'ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ' ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ...'Ν.Δ.'...  
 ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ! ΕΔΩ, ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ; 
 ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ. ΕΚΕΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΥΧΝΑ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ...
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ! ΕΔΩ... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ...

 Σε αυτό, οι Ελβετοί πολίτες καλούνται να αποφασίσουν αν θα απλοποιηθεί η διαδικασία χορηγήσεως της ελβετικής "ιθαγενείας" σε τρίτης γενιάς μετανάστες. Όλα τα υπόλοιπα μεγάλα κόμματα της χώρας τάσσονται υπέρ του «ναι»...  
 ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΝΤΩΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝΑΦΙΣΣΩΝ! ΤΑ 'ΟΧΙ' (ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ...(ΜΠΑ, ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΚΑΝΑΛΙΑ, ΔΕΝ "ΕΜΑΘΑΝ" ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ! ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ, "ΒΡΗΚΑΝ" ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ..."ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ"... 
 ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΑ ΜΑΥΡΑ ...ΚΟΡΑΚΙΑ, ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!  
 ΕΔΩ; Σ Ι Ω Π Η... 
 Η Σιμονέτα Σομαρούγκα, επικεφαλής του ομοσπονδιακού γραφείου του υπουργείου Δικαιοσύνης, μέλος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Ελβετίας, επισημαίνει: «Στο κάτω κάτω της γραφής, πρόκειται για νέους ανθρώπους που μένουν εδώ, γεννήθηκαν εδώ, οι γονείς τους γεννήθηκαν εδώ, οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους πιθανότατα μετανάστευσαν εδώ. Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν το σπίτι τους εδώ, η μόνη τους διαφορά με εμάς, είναι ότι δεν έχουν το κόκκινο διαβατήριο».  
 ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ, ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ (ΘΕΛΕΙ ΝΑ) ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΦΙΣΣΑ ΑΥΤΗ; ("ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ") 
  Στο δημοψήφισμα οι πολίτες της Ελβετίας καλούνται να ψηφίσουν, υπέρ ή κατά της απλοποιήσεως της αποδώσεως της ελβετικής ιθαγενείας, για την χορήγηση της οποίας υπάρχουν πολύ αυστηρές προϋποθέσεις βάσει του υπάρχοντος νομικού πλαισίου της χώρας. 
 Το δημοψήφισμα αφορά περίπου 25.000 κατοίκους της Ελβετίας, στην πλειοψηφία τους ιταλικής, ισπανικής και τουρκικής καταγωγής.   
 Ωστόσο, όπως διευκρινίζεται, τυχόν υπερψήφιση του δημοψηφίσματος, δεν θα σημαίνει και αυτόματη χορήγηση της ιθαγένειας...  
 ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΕΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ" (ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ) ΣΕ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ), ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ.  ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΓΑΛΛΟΙ-ΙΤΑΛΟΙ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΥΡΙΩΣ) ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΧΙ !!!  
[Στοιχεία απο το ιστολόγιο 'ισχύς'/επιλογή φωτογραφιών "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"- 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'

https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/02/blog-post_39.html#more