Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Τζίνα Χριστοδούλου - Η Ελληνίδα κουκλάρα dj με διεθνή καριέρα

Όνομα : Τζίνα 
Επίθετο: Χριστοδούλου 
Ζώδιο : Ταύρος ( 13 Μάη ) 
Σπουδές : •Πτυχιούχος τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 
•Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων του Ε.Α.Π 
•Τμήμα Μουσικής Παραγωγής και DJing SAE INSTITUTE 
Ενδιαφέροντα : Δηλώνει ερωτευμένη με τη μουσική, αγαπάει ιδιαίτερα το θέατρο και το cinema. Λατρεύει τους περιπάτους στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, τα ταξίδια αλλά και το διάβασμα. 
Στόχος – Φιλοδοξίες :  Είναι πολυπράγμων κι έχει...
θέσει υψηλούς στόχους μεταξύ των οποίων  συμπεριλαμβάνεται και το να συνεχίσει να παίζει μουσική στα καλύτερα clubs του εξωτερικού αλλά και το να ακολουθήσει μια ακαδημα'ι'κή καριέρα ενδεχομένως . Εκ διαμέτρου αντίθετοι στόχοι, αλλά για εκείνη η μαγεία κρύβεται στο να καταφέρνεις να κάνεις εφικτά όσα μοιάζουν ανέφικτα. 

Και τώρα : Αυτό το διάστημα τη συναντάμε πίσω απ τα decks του Omikron 2 rooftop στο Γκάζι κι ετοιμάζεται ν ανοίξει πάλι τα φτερά της για την Ισπανία αλλά και την Κύπρο. 
Στιγμή αδυναμίας : Δηλώνει αδύναμη μπροστά στην εικόνα ενός παιδιού ή ενός ηλικιωμένου που δακρύζει . 
Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Λέει χαρακτηριστικά πως είναι χαρούμενη ...με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται και πως κατά κανόνα χαρούμενοι είναι οι ερωτευμένοι ! 
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Στα πλαίσια της γυναικείας φιλαρέσκειας, προτιμά να την κυνηγούν. Βαριέται τα κοινότυπα. Δηλώνει ρομαντική και της αρέσει το στοιχείο της έκπληξης ακόμα και στο φλερτ. Θεωρεί πως υπάρχει μεν αλλά έχει πάρει μια άλλη μορφή , κάτι που το θεωρεί αναπόφευκτο απ τη στιγμή που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα έχουν κάνει όλα πιο εύκολα. 
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Το ωραιότερο που έχει κάνει κάποιος για εκείνη είναι πως ταξίδεψε απ' τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να τη δει για 3 μονάχα ώρες και να επιστρέψει ! 

Το ιδανικό αρσενικό : Τη γοητεύουν οι οξυδερκείς, κομψοί, πετυχημένοι άντρες. Εκείνοι που ασχολούνται εξίσου με το μυαλό και το σώμα τους. Που αγαπούν τα ταξίδια, τις εκπλήξεις, όσοι την κάνουν να νιώθει μοναδική και ασφαλής . 
Έχεις 3 ευχές: Εύχεται κάποια στιγμή να βρούμε τη χαμένη ανθρωπιά μας , να καταφέρει ο καθένας να βγάλει την ευαισθησία που κρύβει μέσα του κι ευελπιστεί η χώρα μας να βγει απ το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. 
Αγαπημένη ταινία : '' Peppermint '' και '' Το σπίτι των πνευμάτων '' 
Στέκι : Τη συναντάει κάποιος αρκετά τακτικά στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου να απολαμβάνει τον περίπατό της με καφέ στο χέρι . Για καφέ επίσης προτιμά το Cafe Plaka στην Πλάκα και το Little Kook στου Ψυρρή. Για φαγητό θα τη βρει κανείς στις Σεύχέλλες στο Μεταξουργείο , στο Feedel  αλλά και στο '' Γύρο που γυρεύεις '' το καλύτερο σουβλάκι της πόλης όπως λέει, απέναντι απ το μουσείο της Ακροπόλεως ! Και ασφαλώς απολαμβάνει cocktail στο Omikron 2 ( που τη συναντάμε κάθε Παρασκευή) αλλά και στο Galaxy Bar στο Hilton.  
Αξεσουάρ : Δεν αποχωρίζεται ένα κομποσκοίνι ( που της το χάρισε η μαμά της ), ένα κρεμαστό για το λαιμό ( δώρο ενός μεγάλου έρωτά της ), το ρολόι της κι ασφαλώς τα ακουστικά της ! 
Ταξίδι : Αγαπημένος της προορισμός είναι η Ρώμη στην οποία θα ήθελε πολύ να εγκατασταθεί μόνιμα, η Ίμπιζα μιας και απ το 2014 παίζει εκεί μουσική την καλοκαιρινή περίοδο, η Θεσσαλονίκη με την οποία αναφέρει πως είναι άκρως ερωτευμένη, το Ναύπλιο που είναι το ησυχαστήριό της αλλά και η Τήνος, τόπος καταγωγής της μητέρας της. 
Καλή και κακή συνήθεια : Καλή : Δεν παραλείπει να επικοινωνεί καθημερινά με την οικογένειά της και με τα αγαπημένα της πρόσωπα ! Κακή : Παραδέχεται πως χάνει την αίσθηση του χρόνου με αποτέλεσμα να καθυστερεί στα ραντεβού της ! 
Facebook name : Tzina Christodoulou, Tzina Christodoulou New, Tzina Christodoulou ( page ) 
Twitter : tzina13 
Instagram: tzina_christodoulou